tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, November 30, 2015

Al-Fatihah : Yus Jambu telah kembali ke rahmatullah

Sebelum gerak ke opis, sempat buka tv 3 tengok MHI.
Terkejut dengan apa yang disampaikan,
Yus Jambu telah pergi menghadap Illahi tengah malam tadi.


Mengikut apa yang disampaikan,
arwah meninggal dunia akibat sesak nafas & serangan jantung.
Arwah pergi pada usia 39 tahun.


Mak aku terus cakap,
Ada sebabnya kenapa dia tak jadi kahwin haritu


Betul juga,
Kadang benda kita tak jangka
Apa yang semua tahu, mati itu pasti


Al-Fatihah untuk arwah yang juga seorang pencinta kucing.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

al fatihah

♥♥ Nur ♥♥ said...

Assalamualaikum...
semoga roh arwah ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman....
takziah buat keluarga arwah

Mardiah Diana said...

Al-Fatihah....

anak denesor said...

TERKEJUT!huhu..rase macam arwah sihat je..innalillah...

Eintan Nurfuzie said...

al fatihah.. doakan arwah baik baik saja di sana

syakirah izwanie said...

Al fatihah. Saya pun terkejut baca berita ttg ni pagi tadi. At first, I thought it was another hoax yg mcm pernah jadi kat artis lain since saya first baca pasal ni kat insta kan. Allah lebih sayang pak yus :')

Azhafizah Md Nor said...

Salam Takziah buat keluarga arwah

Alfatihah buat Arwah Yus.

Diana Rashid said...

pemergian yang tak disangka2..Tapi itulah..mati tu pasti..kita tak tahu bila..kan?

Kira Sakura said...

moga rohnya ditempatkan bersama para solehin amin

wan muliani said...

innalillah.. mmg terkejut jugak bila dapat tahu. sama samalah kita sdekahkan al fatihahh