tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, November 02, 2015

Drama Hello Mr Perfect!

Ada peminat setia cerita Hello Mr Perfect yang sekarang bersiaran di TV 3? Kalau ada, kita bukan geng. Kuang kuang kuang.


Tak pasti kenapa, aku tak berapa minat cerita itu.


Tambah-tambah bila aku perasan watak 2 orang wanita dalam cerita itu adalah orang yang sama. Betul tak? Ke mata aku je rasa macam tu. Tak dan nak tengok nama pelakon.


Kalau betul orang yang sama, aku rasa memang tak best.
Kenapa tak cari pelakon wanita lain aje? Sampai penonton boleh perasan. Nak kata dalam cerita itu kembar, macam tak logik. Sebab laki tu takde pula duk kata muka bini sekarang sama macam awek lama.


Ehhh, banyak pula aku nak bebel.
Point aku tang watak wanita tu je. Yang lain pun macam tak boleh nak bagi aku semangat nak follow lebih lanjut cerita tu. Maaf, mungkin akan datang lebih baik mutu lakonan mereka.


Aku rasa better baca novel.
Boleh feeling tersendiri & bayang sendiri. Miahahahaha!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

hehe luahan nie
hehe

PeRdU cINta said...

Akak pun perasan yui..hehe...

cik hani said...

Tak sempat tengok.. pernah tengok sekali dua tu pun dah dekat pkul 8.

Xtahu nak komen.

Tapi saya rasa kalau cerita melayu mesti ada konflik laki bini lepas kawen gaduh. Nak kena pujuk peluk peluk.

Afidah Azmi said...

memang heroin pegang 2 watak...tapi bagi Fida...ada ada kelainannya..Yang pakai tudung nampak lembut..yang tak pakai tudung tu..nampak garang..bagi Fida okeyla..Lagipun heroin tu agak baru lagi..Dia tak macam akak dia..boleh lakonkan byk watak..macam Alahai Bib

eima said...

pelakon kayu yg jate nye mmg dah sedia kayu yg pompuan pulak ...adoi la.... tatau nk ckp la....

penah tgk pastu ...aku mengata dr terus mengata baik aku layan kartun ngan anak aku hahahahah

Siti Nurzafirah said...

Bukan peminat drama Melayu.. tapi, terjebak juga menonton cerita ni..

Haah la... ingat Zaf sorang ja yang perasan.. selalu mesti kelebek muka kedua-duanya.. betul ka sama.. ka muka nak iras...

aTieYusof Family said...

hahahha... boleh geng lah sis.. tak minat langsung dgn drama tu..ya Allah, memang cerita ntah apa2.. pelakon pun ntah sama2... haha..sorry, dok minat gak..

tiga lalat said...

wak tenok gitu2 jee ;p

@iamnotrobot

Azhafizah Md Nor said...

pernah tengok sikit² je..sebab macam bosan nak tengok..huhu