tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, November 25, 2015

Please prove you are not a robot!

Blog siapa yang guna macam ini sebelum pembaca dapat komen?


Aku dah banyak kali kena hari ini.
Sebenarnya function tu ok cuma kadang "agak menyusahkan"


Setakat tick tick boleh terima pakai
Ada juga yang suruh mengira
Tapi paling tak menahan ada yang sampai kena copy code & paste dalam masa 2 minit
Aduhhh!


Buatnya loading lembap, connection kejap ok kejap tak
Idakke dari rajin mengomen terus cari butang X?
Uji kesabaran, hahahaha!


Yang mana blog terkena tu, dah ok aku p komen balik ya.
Blog aku pun ada cacat celanya, huaaaaaa.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

PeRdU cINta said...

Hehe...senaman jari telunjuk dik..ye bukan robot..kihkihkih..

LZ - The Blog Owner said...

Assalamualaikum nuyui,

Macam2 patterns to prove you are not robot..
Gigih nak komen terpaksa hadapi jugak.. :-)

tiga lalat said...

sabor je lar., huhu2

Amanina Mads said...

meluat kan kalau nk komen ada robot

Siti Nurzafirah said...

Tak buat.. tapi, ada orang komen cakap, robot sedang jadi pengawas kat blog..

haih !

Siti Yang Menaip said...

kena buat tatau n pejam mata je la layan robot2 ni..
kalo dak tak blogwalking. kalo rasa penat stop jap.. ehehe..

sini pun ada robot.. tapi demi Kakak Yui ehehe iols gagahi =P

izyantyPersonalTaste said...

blog akak ada tak, dah lama tak masuk blog he3...

Cik Ash said...

Benci dgn robot

Azhafizah Md Nor said...

kekadang tu muncul..pelik pulak