tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, November 04, 2015

Taip padam taip padam

Kalau berdasarkan tajuk saja faham tak?


Maksudnya,
Aku nak mengerah idea kepala untuk hasilkan entry sendiri.
Bila dah taip panjang-panjang, tiba-tiba jari laju tekan DELETE.


Kadang dah berperenggan ( konon banyak )
Rasa macam tak syiok pula apa aku taip, tekan juga DELETE.


Kadang tinggal nak publish,
Alih-alih DELETE lagi


Mujur entry ini aku publish cepat-cepat!








guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

Faham.sebab Fida pun macam tu jugak..asal dah taip habis...pastu delete pulak..bukan senang nak taip entry nak bagi orang tertarik kan..

Rizziela said...

kadang2 sy pun menghadapi masalahnya yg sama.. last2 terbiar ajer kosong sampai idea tu ada sendiri

Nurzakiah Hanum said...

:) selalu gak mcm nie

tiga lalat said...

xper, blog bukanla hakmilik kekal., keep calm ;p

Shahida Dzulkafli said...

Awat jadi lagu tu yui??
Nasiblah entry kali nie sempat publish ye..

zazanizam said...

hahahaha.. sama ler kdg2 jadi camtu jugak

Eka Tikah said...

saye selalu sangat mcm tu kak. kalau buka list post, byk yg tak publish. hahaha

el said...

hahahaha situasi yg sama pada iols jugak

Atie Yusof said...

selalu jugak jadi kt akak...taip padam..taip padam.. haha

Mardiah Diana said...

Selalu juga perkara macam ni akak buat...hihi..lepas tu ketawa sendiri apa sal akak padam...huhu

Azhafizah Md Nor said...

pernah juga jadi camtu...stress pulak kita!