tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, December 08, 2016

Drama Korea - The Legend Of The Blue Sea

Sekarang Yui suka tengok cerita Korea yang sedang bersiaran di chanel 393, The Legend Of The Blue Sea. Duk tengok ulangan hari Sabtu sebab hari biasa kat rumah sewa takde astro, balik SS baru boleh. Hehe.




Yui tak berkesempatan nak tengok episod pertama tapi tengok yang seterusnya pun dah rasa seronok. Kalau korang tak tengok dari awal, biasanya korang akan confuse sikit la. Yela, kejap macam zaman moden, eh kejap zaman dulu pun ada. Heeeee.




Suka dengan watak perempuan tu, ala-ala blur sikit. Yelah, dia asalnya ikan duyung. Yang lelaki plak berlakon watak jahat sikit tapi ada hati yang baik. Nampak tegas tapi penyayang. Kawan-kawan dia plak ingat perempuan tu orang kaya padahal jeng jeng jeng.  


Ewaaahh, tak boleh cerita lanjut. Korang kena tengok sendiri okay.


Pssssss,
Jangan tanya nama watak tau sebab biasanya Yui tak ingat. Dok ingat jalan cerita aje. Ekekekek. 


Cerita ini lawak dan menarik!





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaa

Siqah Hussin said...

Siqah suka sangat drama ni! Serius best dan lawak 😍

Anonymous said...

Mmg best cerita ni. Kena pulak hero favourite. Lokasi pengambaran pun cantik dan mwnarik. Saya tonton melalui website Dramanice..

Azhafizah Md Nor said...

kalau fiza kurang sikit tengok drama korea..nanti terjebak susah nak OFF..hehe

Cik Zue said...

wahh , i love this drama too ! ;)

Rozita Abdul Rahman said...

lama tak tengok daram yang panjang2 macam ni...