tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, December 20, 2016

Minggu akhir cerita 7 Hari Mencintaiku

Sebab nak akhir baru rasa syiok jalan cerita, maka Yui follow serapatnya. Ekekekeke, gituuuu. Kalau tak salah minggu akhir sekarang. Silap-silap harini episod akhir.


Tak sabar nak tengok reaksi Ila si perempuan over gedik. Reaksi mak Khuzairi dan paling penting apa tindakan Khuzairi ( walau dah tahu macam mana pengakhirannya ). Dah tentu Mia mengharapkan kebahagiaan dia bersama suami & anak.


Kadang drama macam ini,
Dalam realiti memang WUJUD!


Yang baik diikuti, yang buruk dijadikan peringatan.






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

wujud kot

wahida said...

aku baru nak folo citer ni kat online..
nak tgk kat tv mmg x dan...huhu..

♥♥ Cik Nur ♥♥ said...

ni mest yui orang pertama dok congok depan Tv kan??
kan...kan

Shahida Dzulkafli said...

Ternanti-nanti jam 7 minggu nie.. hehehe

Husna Rahman said...

cant review la drama ni sebab tak penah tengok...'cun' sangat waktu tayang pun...ngeee

lokman amirul said...

rasanya drama ni yg terbaik...ada unsur nilai murni

Azhafizah Md Nor said...

tak sabar juga nak tengok akhir. cerita dalam drama memang kadang² berlaku di alam realiti