tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, December 06, 2016

Review Peribadi : Biskut Gery Cheese

Hari itu Yui ada bagitahu nak review pasal Biskut Gery. Ok, inilah entrynya ya. Ehehehe, kemain macamlah ada orang ternanti review ko Yui oiiii! Biskut yang sedang viral di media sosial sekarang.



Ini gambar Facebook


Pendapat peribadi Yui,
Bolehlah. Tapi tak seperti Yui harapkan. Dok bayang belum buka plastik, dah bau harum semerbak cheese, dok telan rasa rangup & masin cheese. Tapi itu semua bayangan Yui semata.


Rasanya biasa. Biskut tu bergula, dan sebelah disalut dengan cheese. Korang nampakkan rupa cheese tu? 


Sebenarnya Yui dah ada resepi untuk buat sendiri tapi sebab kemalasan melanda, Yui beli ajelah. Heeee, dah dapat dan rasa, baru Yui puas hati! 


1 bungkus ada 10 keping. Harga Yui beli RM 5.50.


Kalau tak salah, harga asal RM 2.90 tapi yela, nama pun berniaga, kenalah kira kos-kos lain sama. Bertolak ansur dan bertimbang rasa ya wahai buyer. Hehehe. 


Apa pun, memang jenis Yui rajin mencuba. Sedap pastinya Yui akan repeat. Setiap orang mempunyai lain citarasa. Yang belum cuba, p beli lekaih.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

Normi Nieza said...

mesti sdap ni..:)

Nurzakiah Hanum said...

wow2
sedapnyaaaaaaaaaaaaaaa

Kakzakie Purvit said...

Kakak belum pernah rasa lagi Yui
Kalau ternampak nanti baru kakak beli
Sebab kakak jenis bukan minat sangat dgn biskut..

Orked V. said...

memang populer kan bsc ni. beli mane yui?
sya nk order online tp most seller ade set min quantity.

Cik Tie said...

tak pernah cuba lagi..

Unni Anje said...

Christmas Beauty Box Giveaway Worth RM600 by Anil Wanina

Siqah Hussin said...

Yes. Siqah pun suka mencuba juga. Kalau tak sedap, at least kita dah tahu dan tak payah beli lagi kan..

Azhafizah Md Nor said...

Baru tahu tentang kewujudan biskut gery cheese ni..macam best je untuk dicuba tu