tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, December 19, 2016

Review Peribadi : Hokkaido Baked Cheese Tart

Haritu Yui ternampak blogger Aina buat entry pasal Hokkaido Baked Cheese Tart ini. Secara automatik Yui rasa teringin sangat. Padahal kedai ni dah buka lama, Yui takde plak nak p beli. Huhu.




Maka Jumaat lepas ketika rehat,
Yui beli 1 pcs sebab nak rasa + harga dia pun mak aihh tak boleh makan selalu. Hahaha. Seketul RM 6.30 kalau tak salah.






Ada jual 2 jenis tapi Yui lagi suka cheese/original


Bila gigit & masuk dalam mulut, perghhh terdiam kejap. Khusyuk merasai nikmat cheese tu. Bau pun sedap. Kulitnya pun rangup. Haaa, serius tak menyesal beli dan cuba.




Inilah rupa dalam. Saat taip entry ini, dok terbayang rasanya. Sedapppppp! Tapi tak boleh beli selalu. Kopak nanti. Baik beli kibbles anak-anak. Hehehee.


Sekali sekala teringin apa salahnya.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

Siti Nurzafirah said...

Semalam beli dekat Bread History.. RM3.9 1 pcs, tapi sekotak ada 4 pcs RM13.9.. sedap nyaaa ~~

Litah Lalin said...

wahhh..macam sedap ja

Kakzakie Purvit said...

Hmm... kakak tengok pun dah tertelan air liur Yui:)

Anis Azalea said...

memang sedap dan memang mahal...

wahida said...

antara wish list yg aku nak mkn sgt...
bila la dpt merasa mkn ni..

♥♥ Cik Nur ♥♥ said...

sedap ke yui?? Nur tak pernah makan tat.. huhuhu

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

yuiii! hahaha sedap kan..... cheese leleh fuhh nikmat. betul x blh makan selalu. Harga blh tahan! =)

aRz MoHa said...

perghhh dia punya harga hehe

Orked V. said...

high 5! sya pon suke tart hokkaido nih. hiks

Azhafizah Md Nor said...

teringin nak rasa..kena cari kedai ni

zety said...

Mmg sedap! Zety pn suka yg cheese ni...xleh la makan selalu mmg menangis purse nnt...Hahaha


spitoutkata.blogspot.com