tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, December 17, 2016

Nestle Just Milk Full Cream

Lagi item yang ada dalam Parcel of Joy dari Lazada ialah air susu Nestle. Jenama pilihan orang ramai ni. Sedap plak tu.




Yui masukkan dalam peti ais. Keesokan pagi. minum susu dulu buat sarapan. Yui suka jenama ini sebab susunya tak rasa muak. Sedaaaaap!


Kalau korang belum cuba,
Cepat beli tau.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

PeRdU cINta said...

Kak PC belum pernah cuba ni...

Pha Is said...

dah lama x minum susu..hehehe

Azhafizah Md Nor said...

sedap! tak cukup sekotak..hihi

naniey lurviey said...

warna kotak die menarik!!! :)

Siqah Hussin said...

Alaaaaaa siqah lupa yang siqah ada beli susu ni. Beli jumaat lepas, pastu letak dalam peti sejuk kat ofis. Biasanya sabtu, cleaner akan buang semua. Huhu. Hope ada lagilah nanti.

Btw, siqah beli susu ni sebab warna pink. Kiki

Mardiah Diana said...

Suka tengok kotak dia ni...