tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, December 10, 2016

Nescafe White Coffee Rasa Pandan

Harum semerbak satu rumah bila Yui bancuh Nescafe White Coffee Rasa Pandan. Nikmat sangat bila hirup di waktu pagi. Nyaman je tekak.




Pertama kali Yui rasa, Yui dah jatuh cinta. Terutama suka dengan baunya. Yui jarang nak bancuh minum 3in1 tapi rasa kali ini memang umpphhhh!! Menyesal tak cuba tau.


Ini antara yang Yui dapat dalam Parcel of Joy dari Lazada dan untuk pengetahuan korang, korang boleh jimat bila beli Nescafe White Coffee Rasa Pandan sebab ada potongan harga sempena Lazada Online Revolution.


Jangan lepaskan peluang ya!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

Shahida Dzulkafli said...

Bau dia tu memang best.. buat kita fall in love kan..

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik yui...teringin juga nak merasa ni nescafe white coffee rasa pandan

Unni Anje said...

x jmpa lagi kat sini

Anis Azalea said...

Kita suka tambah serbuk kayu manis kalau buat kopi. Kapowww

Haneeza Mohamad said...

hehe belum rasa lagi

jemput singgah dan komen
http://www.neezalife.com/2016/12/maha-2016-journal.html
http://www.neezalife.com/2016/12/tips-kurus-dengan-lazz-susu-kambing.html

Nur Safiena said...

Cuma dijual dlm lazada je ke sis? Mesti sedap sebab ada perisa pandan.

E'in said...

sedap ke yui?

Azhafizah Md Nor said...

sedap..suka bau pandan tu