tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, December 20, 2016

Review Peribadi : Chewing Gum Mentos Pure Fresh

Kalau nak tahu, bila Yui jarang ambil makanan/minuman bergula, Yui akan gantikan coklat/manisan dengan yang jenis sugar free.


Salah satunya adalah Mentos Pure Fresh. Ambil pun kadang-kadang kalau teringin. Saja nak bagi segar mulut & exercise kunyah. Ekekeke.




Dah lama Yui amalkan tapi ada jugalah ambil manisan gula lain. Sekali sekala. Kebanyakan ganti dengan makan buah-buahan. Manisan asli. Ekekeke.


Korang pun boleh amalkan kalau nak. Apa apa pun bersederhana dalam setiap kelakuan.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

baru la fresh

Kakzakie Purvit said...

Kakak tak tahu mentos warna apa kakak makan sebab kawan bagi sekali tu Yui sebaik kakak kunyah berangin sampai telinga kakak rasa. Tapi warna dia putih:)

PeRdU cINta said...

Yup sederhana itu awesome :)

Ann Ishak said...

tak berapa suka kunyah chewing gum, lebih suka makan gula2 mentos

Cik Itah said...

jarang makan chewing gum hehhe

aRz MoHa said...

boleh la cuba nanti

Azhafizah Md Nor said...

kalau nak mulut fresh makan gula-gula mint :)

Mardiah Diana said...

Selalu akak kunyah kalau sedang memandu ni...