tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, December 01, 2016

Redbull minuman untuk tambah tenaga

Ewahhh, tambah tenaga yang macam mana?


Haaaa, ini pengalaman Yui dan sejujurnya Yui sekarang jarang minum air manis/bergula. Kadang adalah rasa pening ( mungkin kekurangan gula ) , jadi alternatif Yui ambil 1 tin air Redbull dan biasanya ambil tin silver dan minum.


Esoknya Yui dah ok alhamdulillah. Yui juga dah lama sangat tak ambil panadol. Memang sengaja cuba elak sebolehnya.


Kalau perjalanan jauh,
Risau pemandu mengantok, biasanya Yui singgah kedai serbaneka dan beli 1-2 tin air redbull. Buat kurangkan/hilangkan rasa mengantuk dan nak badan jadi lebih segar.


Apa pun, minum pun masih berpada. Jangan terlalu kerap ya.


Mana nak dapatkan maklumat pasal Redbull?
Boleh tengok [SINI]




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

PeRdU cINta said...

Kak PC tak pernah minum Redbull la Yui...kalau 100plus tu ada sekali sekala kalau betul-betul teringin..

Kuazue Mohd said...

kita tak pernah minum redbull ni sebab nama dia lembu jantan merah - hihihi... sedap ker?

Cik Itah said...

belum pernah minum ni. rasa apa ya yui?

Fhatin Amelia said...

dulu kecik suka minum red bull haha sedap tapi tak ley nak minum banyak, rasa dia macam kuat sangat tak tau nak cakap.
singgah sini ❤
http://mellyacrayola.blogspot.my/

Unni Anje said...

Dulu time keja ship sula amalkan..

Siqah Hussin said...

Siqah tak pernah minum redbull. Kalau ngantok nak drive, biasa minum kopi je 😅

eima said...

x pernah minum sedap ke

Eka Tikah said...

pernah rasa sikit je redbull ni kak. itu dulu masa belajar. sbb kawan ckp boleh hilang mengantuk. Ya Allah, manisnyaaa. sampai sekarang tekak taknak. hahaha

husna zahidi said...

husna pernah rasa! manis kot hahaha.. tak boleh nak banyak2, se tin blom tentu habis..

Azhafizah Md Nor said...

tak pernah minum redbull. air tenaga ni macam jarang nak minum.