tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, December 23, 2016

Review Peribadi : Jus Kurma

Sebelum ni menjadi viral orang mencari susu kurma dari Farm Fresh kan. Yui dah rasa, bolehlah dengan tekak Yui.


Yang jus kurma ini plak, Yui nampak dijual di TF. Pertama kali tengok, tertarik dengan design & botolnya. Macam beli ala pamoga, jus hidayah tu semua.



Atam pun sibuk sama nak masuk dalam blog
Hahaha


Yui pilih jus kurma berbanding 2 jenis yang lain. Harga 1 botol lebih kurang RM 4. Berapa ml Yui kurang pasti. Tapi botol jenis kurus dan tinggi.


Untuk tekak Yui.
Yui suka sebab tak terlalu manis. Sedap. Boleh repeat lagi =)




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

bagusnya khasiat kurma

Kakzakie Purvit said...

Kakak belum jumpa lagilah Yui
Kalau ada nampak kakak pun nak belilah:)

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

boleh cuba ni.. =) Jus kurma pun byk khasiat kn yui. Yg penting x manis sgt

Nory Zoulkefle said...

botol dia cantik...

naniey lurviey said...

cntik botol die..

kalau kurang manis sedap la. kalau manis sgt smpai melekat kat tekak jdi perit plak. naniey pun x suke manis2

nor azman said...

blh cuba nanti

azizah green line said...

jus kurma.. bagus ni.. boleh try cari