tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, December 29, 2016

Menang RM 100 Lazada Shopping Voucher

Alhamdulillah,


Beberapa minggu lepas Yui check email dan dapat tahu Yui menang RM 100 voucher dari Lazada. Apa Yui belek untuk guna voucher?


Haruslah keperluan anak-anak bulus. Dok tengok sangkar tingkat sebab dah uzur sangat yang ada di rumah tu. Heeee. Yui dah order, dan hanya tunggu penerimaan sahaja dalam masa terdekat. Kena tambah amaun juga sebab harga lebih dari itu. Jadilah dapat juga jimat RM 100.


Nanti dah dapat Yui story lain.


Apa pun, alhamdulillah rezeki berblog.


Terima kasih Lazada!
Seronok shopping di Lazada buat masa ini.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Kakzakie Purvit said...

Dapat rezeki kongsi dgn bulus di rumah ye Yui:)

Mieza S said...

alhamdulillah. semoga terus murah rezeki kakak :)

PERMATABIRU said...

alhamdulillah tahniah

Shahida Dzulkafli said...

Tahniah Yui..

Mrs Velentine said...

alhamdulillah rezeki anak bulus yui

Jie Susanos said...

Haha..mmg sronok la byk diskaun..

timm bill said...

hehe, xpenh lagi beli brg2 ank bulus dekat lazada..hehe..

Sheila Adziz said...

Allhamdulillah... tahniah sis:) bestnyer cik bulus tu...

eima said...

tahniah ... boleh beli mknan kucing kan ....

Ana Fatihah said...

Seronoknyaaa wak. Beruntung buluss dapat tuan penyayang macam Yui nii. ;)