tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, December 14, 2016

Nestle Cerelac Pisang & Strawberi

Lagi antara barang yang ada dalam Parcel of Joy dari Lazada. Walau Yui takde adik kecil mahupun anak, tapi cerelac ini Yui yang telan. Mak Yui pun tumpang sama makan.




Rupanya sedap tau! Hahaha. Rileks je makan sampai tak sedar dah habis. Nampak gayanya, ada juga nanti saja beli cerelac ni buat kudapan sendiri. Lalalala.


Jajan baru =)




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

Orked V. said...

sya penah dapat sample aritu. simpan je kt rumah kalau sesak2 boleh gak bagi baby. hahaha

yui, cmne leh dapat from lazada tu? sya tertinggal boat ! sobsob

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

kombinasi pisang n strawberry.. nampak menarik ni yui. orang dewasa pun suka, mesti budak2 lagi suka. =)

Cik Itah said...

sekali sekala makan makanan budak tak salah hehhhe

Unni Anje said...

ya ni bukan baby je suka org dewasa pun suka..sedap

Siti Nurzafirah said...

Hahaha,, dapat hari tu bagi kat anak buah..

Busyra Bt Takiyudin said...

makanan bdk tu anak buah busyra makan. sampai habis! sedap la tu. manis2. hehe

Azhafizah Md Nor said...

sekejap je fiza dan husband habiskan ni..okaylah tak manis sangat. just nice rasa dia