Hari minggu lepas saja tangan gatal beli Udon di Econsave. Konon dah jemu makan kotiau. 1 pek RM 5. Rupanya dalam tu ada lagi 3 pek. Jadi, harga not bad.
Jadi dinner semalam aku masak Udon cincai-cincai. Versi orang bujang. Ehhh, sedap juga Udon ni. Maklumlah, pertama kali rasa! Hahahaha. Nak kata macam laksa bukan, laksa beras bukan. Tapi ada citarasa tersendiri.
Jadi dinner semalam aku masak Udon cincai-cincai. Versi orang bujang. Ehhh, sedap juga Udon ni. Maklumlah, pertama kali rasa! Hahahaha. Nak kata macam laksa bukan, laksa beras bukan. Tapi ada citarasa tersendiri.
Bagi pendapat aku sebagai peminat tegar kotiau, makan udon lagi cepat kenyang. Jadi, bolehlah beli lagi buat stok. Mehmehmeh.
Nak pelbagaikan versi masakan. Yelah, aku kan tak pandai masak =)
13 dak comei sayang YUI:
😋😋😋😋sedap je tuuu...boleh la dtg makan rumah nusha ni..hehe
akak pun suka udang.. nak2 bila mkn steamboat hahaha.. bersepah kulit dia.
kite pun suka mee udon ni. kenyal dan cepat kenyang. tapi tulah, mahal sikit drp harga mee biasa. hehe
nampak sedap
nampak sedap!
Udon??..1st time kak dengar ni sis..hihi..kesian akak...:D
alahai..baru tau udon tu..hehehe
sedapnya..bila nak try ni
udon makan cina rasanya.. pernah makan kt food court di aeon sri manjung
Jemput singgah blog Nurfuzie.com
aaaa....udon tu apa? baru pertama kali dengar....
Tak pernah tahu pasal udon. Nk try la nanti
ohhh patut tengok gemok2, ingatkan mee tadi tapi pelik jugak awat mee dia gemok2 hihihi
selalu makan udon dengan sup..best jugak buat goreng kan
dlu first time makan udon tengok serving awat sikit sngt..
rupanya sebab dia gemok2.. makan sikit cukup la weh dah kenyang =D
Post a Comment