tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, January 26, 2017

Barang kecantikan untuk wajah sendiri

Yang Zeeta Serum Mawar tu Yui baru beli. Saja nak mencuba. Bau sedap, haritu tertelan nasib baik takde apa. Hahahaha.




Yui jujur tak pandai makeup. Main bubuh aje asalkan nampak sikit "seri". Kerja berhadapan customer mestilah nak kena tampil bergaya sikit. Simple pun jadilah.


Jadi untuk wajah sendiri,
Lepas cuci muka, letak toner ( kalau rajin ), sapu day cream Tati ( calit sikit saja ), letak eyeliner, sapu lipstick matte ( tidak berkilat ). Sembur serum mawar bila rasa nak sembur. Biasanya Yui letak kat office, saja nak bagi segar muka.


Mudahkan?




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

4 dak comei sayang YUI:

husna zahidi said...

husna pon ada brg² yg simple jaa.. sbb tak reti dan rajin sgt nak apply.. asal nampak seri tu ckup laa.. hihihi..

Kakzakie Purvit said...

Kalau ikut mata kakak Yui dah cantik tak perlu heavy make-up
Kadang bila heavy make-up bukan makin cantik pun Yui.

Siti Nurzafirah said...

Serum Mawar tu memang best kan

Anis Azalea said...

Kalau mekap lebih2 lama lak nak cuci dan top up balik. Masa kerja dulu pagi je mekap. Pas zuhur tinggal lipstik je..haha. dah duduk rumah lagilah bila keluar weekend je.