tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, January 13, 2017

Hokkaido Baked Cheese Tart Chocolate

Akhirnya, dapat juga rasa perisa coklat. 2 kali sebelum ini makan yang original dan semestinya kena dengan tekak Yui yang sangat suka cheese.




Rasanya sedap. Tak rasa choc yang kuat tapi macam ada perisa lain yang buat baked cheese tart ni rasa berlainan.  




Jurujual tu ada cadangkan letak dalam peti ais dulu tapi Yui tak sabar, sebab tak tahan tengok rupa dan baunya. Muahahahahaha!


Tak menyesal cuba.






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

Siti Nurzafirah said...

suka chocolate lagi dari original.. and suka makan time chocolate dia melted daripada simpan dalam peti sejuk

eima said...

hari2 dok lalu tak terbeli pun lagi ... nanti la try singgah

AnneRaini said...

akak suka ni.. sedap tp xleh mkn byk..

Anis Azalea said...

Tak pernah makan yang coklat.

zety said...

Ishhh time time teng diet ni la nmpk review hokaido choc plak...yg cheese pn kita dah teringin masa lalu sblh hokaido ritu

Faiz Zakaria said...

mmg gambar nmpak macam x menyesal cuba.. hehehe