tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, January 09, 2017

Sale di Guardian yang tak patut dilepaskan

Cuti Krismas yang lepas, sajalah pergi Guardian di Aeon Klebang. Puncanya lepas tengok surat khabar. ada jualan yang macam "ehhh tak boleh jadi ni. Jimat banyak!". Maka, ajaklah mak dan abah.




Sebelum beli,
Yui akan perhati harga sebab kebiasaan Yui tahu harga barang tu. Sila jangan klentong kau tulis beli 1 free 1 padahal harga tu kau letak double dari biasa. Hahaha. ( kadang terkena juga! )


Jadi, macam barang di atas, kebanyakan Yui rasa memang berbaloi.


Sumber Ayu beli 1 percuma 1 RM 9.90
Gel Mandian Guardian RM 5/botol
Pencuci tangan 3 botol RM 11.48
Darlie beli 1 percuma 1 RM9.81
Pantene beli 1 percuma 1 RM 20.90
Dr Mist Body Spray RM 10.96


Kadang ada masa harga tu memang berbaloi dan kena rembat lebih untuk buat simpanan. Heeeee, jimatlah berpuluh juga.


Dapat lagi voucher RM 5 tapi valid cepat sangat. Haaa, tu nanti story lain.


Rajin-rajinlah kelebek surat khabar ya.



- SALE INI DAH TAMAT YA -




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

samapai bila nie

Ana Fatihah said...

Shopping sakan kat Gardian tu yee. Hihi

najiah shaharain said...

WEY...jimat nyer..

Normi Nieza said...

btl2..jimat..:)

Linda said...

Wahh mcm bestnyaaa....kena pg usha jugak ni...

adianiez AIDA said...

beli time sales memang berbaloi Yui.
dulu time aida kat seremban, memang belek paper.
if yes sales, mesti aida jengah.
5 minit je guardian terdekat dari ofis.
siap ada redeem 3 brg time ada kupon utk beg garfield tu tau.

eima said...

MMG MURAH KLU MANDIAN TU ... YUI LMBT SGT SHARE KLU TAK BOLEH PI TERJAH JUGA

Ann Ishak said...

betul, kalau guardian buat sale memang berbaloi beli. saya suka je tunggu sale macam ni, beli lebih coz untung boleh bertahan sampai next sale nanti :D

Nurfaezah Abdullah said...

need to buy brg mandi for myself jugak huhu

Azhafizah Md Nor said...

Alamak..terlepas suda =__='

Mrs Velentine said...

wah yang ni memang berbaloi

Cik Itah said...

wahhh..banyaknya yui beli

Siti Nurzafirah said...

ada yang berbaloi beli

Cik Yaya said...

whut??? dah tamat ke sale tu...
adeiii ngapain la yaya xpegi..
selalu mmg rajin g guardian
tapi sebab brg ada lagi xdela nak beli apa2..
klo tau sale dia tu msti pergi punya..buat stok kat uma..heee

Cikna said...

La dh tamat ke...;-(
Tp kn shampoo pantene&mandian tu mmg murah la

Anonymous said...

bila lg ada diskaun kat guardian ni
nk beli jga la tp tggu diskaun dulu bru la jimat