tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, January 25, 2017

Royale Popcorn Caramel TGV

Dulu masa Royale Popcorn Caramel ni keluar, memang Yui suka ya amat. Rasanya memang sedap. Tapi baru-baru ni beli. alamak, rasa dah tak macam dulu. Dah tak selemak dulu. Rasa hambar sikit. Hmmmm.






Yui jenis suka kutip hat mana nampak caramel banyak tapi sayangnya caramel tu tak terasa sangat, dok rasa manis melilau merata dalam mulut ni bila kunyah.


Terus dah tak jadi my pebret. Heeeee.


Kalau korang tengok gambar link atas, jauh beza rupa popcorn dulu dan sekarang. Sadis!





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

eima said...

akak jrg tgk wayang ... pastu jarang plak mkn pop corn ni sbb kami kurang mknan manis .... tp sesekali mkn sedap ...


tp klu dulu sedap skrg tak ... syg la diorg tak jg kualiti kan jual harga mahal juga

Ann Ishak said...

tak pernah cuba yang royale ni lagi, biasa beli yang normal tu je setiap kali pegi tgv :D

Kakzakie Purvit said...

Tengok pop-corn ingat wayang
Tengok wayang mesti beli pop-corn:)

Ainniah Zulkefli said...

pernah rasa jgak popcorn caramel ni. manis sampai rasa ke akar gigi (kantoi gigi rosak). mungkin yg sy rasa tu yg dah kurang best kot.

aRz MoHa said...

lama tak mkn popcorn....huhuhu

anak denesor said...

dah lain da eh..lame dah x membeli nih..