tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, January 31, 2017

Lagi kes pembuangan/dibuang/terbiar anak kucing di Station 18, Ipoh





Comelkan dia? Lagi anak kucing yang dijumpai sekitar office Yui. Ini pun sebenarnya ada budak-budak lalu, lepas itu deme kerumun kat kotak yang ada anak comel ini. Kawan office pulak nampak, terus kol Yui bagitahu pasal ni.


Dan Yui??
Haruslah rasa simpati dan terus angkat sekali kotak bawa masuk dalam toilet office buat sementara. Buat posting di Facebook untuk mencari siapa yang sudi adopt. 



Comelkan dia? Menyorok sebab takut-takut


Alhamdulillah, dengan bantuan FB dan rakan-rakan yang sudi share, ada seorang hamba ALLAH sudi ambil di office lebih kurang jam 1.50  petang tadi.


Serius,
Yui tak boleh nak bawa balik atas sebab-sebab tertentu. 


Apa pun lega semua dah selamat. Dan Yui perasan ada seekor stray cat warna oren, BUNTING LAGI. Hal ini akan berpanjangan selagi kucing tidak di kasi/mandul. Hmmmmm.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

♥♥ Cik Nur ♥♥ said...

kesiannya dia ketakutan...
mana lah adik beradik dia gamaknya

anak denesor said...

wah comei nya...nasib ade yang sudi bela..alhamdulillah

Cik Itah said...

comell..kesiann dia

Eyma Balkish said...

comelnya :)

BTS said...

Pemilik binatang peliharaan perlu prihatin dan bertanggungjawab..

Orked V. said...

comel nye yui. sya suke kucing tp takot kucing. klw sya yg jumpa kucing tu, die takut2, sya pon takut2. uwaaaa

adianiez AIDA said...

besar pahala yui dpt :)