tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, January 03, 2017

Siapa King Coco?

Wahhhh, king coco? Bukan coconut. Bukan juga cocoa powder. Ekeekeke. Rasanya kalau jenis suka membaca atau minat pada info-info terkini, mesti tahu serba sedikit pasal king coco.


Yui tahu pun bila ada yang rajin share pasal wanita ini digelar perampas kepada suami orang. Bertambah sedih bila isteri sedang hamil!


Yui skodeng dan baca apa komen-komen orang ramai.


Hmmmm,
Tak tahu nak cakap apa. Tengok IG king coco, nampak macam biasa. Tengok video dia bercakap, ermmmm pelik!


Tapi kesian pada si isteri, sedang hamil tapi laki cari perempuan lain + dah selamat nikah.


Maaf Yui tak dapat nak wish selamat pengantin baru sebab dok rasa macam tak berapa patut. Walau dah tertulis itu takdir ALLAH.


Moga setiap perbuatan dapat balasan yang setimpal terutama terhadap orang-orang teraniaya.








guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

inshaallah

Kakzakie Purvit said...

Ada kalanya bila nafsu mengatasi dari perasaan belas/kasihan inilah jadinya Yui. Satu hari pasti dia akan tersedar.

Cik Itah said...

malas nak follow buat sakit hati ja..kesian dgn isteri pertama yg sedang sarat mengandung. kita sesama wanita akan paham perasaannya tu bagaimana. coco lot of mix tu je x paham..kalau cpt azrin tu kawin lain lagi ..baru padan muka dia. what u give u get back

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

betul yuiiiii... X mampu nak wish.
Sebab fikir hati n perasaan 1st wife dia yg tengah pregnant. =(

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

betul yuiiiii... X mampu nak wish.
Sebab fikir hati n perasaan 1st wife dia yg tengah pregnant. =(

Jie Susanos said...

Tu la pelik jgk siapa king Coco ni..

Nabiha Zaidi said...

Masih konfius dengan isu ini.