tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, January 26, 2017

Serbu Secret Recipe dengan rakan serumah

Kan Yui habaq semalam ada promosi di Secret Recipe beli 1 slice kek dapat 1 lagi secara percuma ( bawah harga belian ). Saja tunjuk kat group budak rumah, laju je memasing nak grab juga. Ekekeke.




Maka selepas balik kerja, balik rumah sewa then pergi sama-sama. Nasib baiklah tak ramai orang yang beratur. Sebab bos Yui habaq, kat Batu Gajah dah habis. Ehhh, boleh plak gitu kann.


Seorang 1 lah beli. Muka riang gembira sebab bakal melantak kek. Muahahaha.



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

Ainniah Zulkefli said...

bestnya! kat secret recipe seluruh Malaysia ke?

Normi Nieza said...

uiii.bestnya..:)

Ana Fatihah said...

Mana gmbar kek? Haha. Nasib baik jgk takde, klau tak msti dah meleleh2 tgk kek. :p

Anis Azalea said...

Kek sedap takpe melantak banyak hehehe..

Jie Susanos said...

Haha..jarang btul secret resepi bg free ni..

Busyra Bt Takiyudin said...

meleleh air liur kalau ingat secret recipe. hehe