tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, January 24, 2017

Kek Secret Recipe : Beli 2 percuma 1

Haritu Yui ada share pasal SC buat promosi beli 2 percuma 1. Sempena apa tak ingat dah tapi satu hari tuu je. So, rehat tu taktahu makan apa, officemate ajak makan kek. Layankan aje.




Katanya hanya boleh makan situ saja. Tak boleh take away. Aiseeyyy. Mandey nak makan 3 ketul tu. Dulu ye Yui lalu, tapi sekarang tidak lagi. Dah tak berapa gemar dengan manisan dan lelemak gini. Kihkihkih.


Bukan peminat tegar kek dah.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

Busyra Bt Takiyudin said...

sedapnyaaaa.. nnti yg 25 hb ni boleh take away rasanya. but 1 free 1.

tiga lalat said...

nuyu kata nak gemok makanla kek., hehe2

eima said...

o0o takeaway tak leh ek .. seb baik tak beria pi beli .. klu x jenuh la n perabih

Azhafizah Md Nor said...

laaa..buy 2 free 1 tu kena makan kat situ je rupanya..tak boleh take away memang taklah beli.huhu

MisDiarios said...

omg dapnye kak yuii!!!
kalau kite 3 pieces tu kejap je ngap.. T_T heheh

Adam said...

Kalau tak boleh habis mskan sorang, ajak kawan sekali ke situ.

Kak Long said...

Sedapnya cheese cake tu.. ^^