tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, January 05, 2017

Hokkaido Baked Cheese Tart lagi!

Kemain ada lagi tau. Ni bukan Yui beli tapi member opis belanja. Heeee, murah rezeki. Elok plak petang tu kepala tingtong, ngadap makan ni, layan sungguh!



Lebih banyak gambar


Lalu depan kedai pun dah menggoda tau. Bau dia haruuuummm sangat. Sila percaya sebab ini jujur dari Yui yang hantu dengan cheese.


Nak beli selalu tak rasa mampu sebab harga seketul pun RM 5 +. Dok fikir beli makanan anak-anak bulus lagi bagus. Tapi teringin sekali sekala bolehlah. Hehehe.


Dah cuba belum?
Cubalah tau, inshaaALLAH tak menyesal. Nanti Yui nak cuba perisa coklat plak. Macam menarik.


TQ officemate sebab belanja. Luv u laaa!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

boleh ketagih makan nie

Diana Rashid said...

mahalnya..besar ke??akak tak pernah makan sebab anak2 bukan suka cheese..kedainya kat mana?

E'in said...

sape yg suke cheese mmg ketagih kan? hihi

eima said...

selalu lalu kat alamanda tp tak teringin nk beli lagi .. hehehe rm4.20 kot ...ke harga lebih mahal lagi ... tgk dr jauh je

Siqah Hussin said...

Yeayy! Siqah suka Hokkaido Cheese Tart jugak! Baru first time makan nanye dan dah jatuh cinta :)

adianiez AIDA said...

tau memang sedap!!!
aida da makan.
and sgt nak makan lagi tau.
cuma jauh la tempat nyer dari umah ni hah.