tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, January 06, 2017

Yui jawab apa anda tanya

Haritu saja up entry untuk benarkan korang tanya satu soalan sebelum 2016 melabuhkan tirai. Jadi dalam entry ini Yui akan menjawab setiap soalan yang diajukan.


Soalan pertama dari KakZakie
Selalu promo produk kecantikan siap tunjuk macamana hasilnya
Betulkah Yui pakai semua produk tersebut?
Sebab kakak nampak Yui memang dah berkulit bersih:)



Jawapan Yui,
Yang mana Yui pakai, Yui akan mention. Sebab Yui menjual pelbagai jenis produk. Hehehe. Kalau customer tanya, Yui akan jawab sejujurnya. Kadang untuk kita sendiri tak berapa ok, tapi untuk orang menjadi. Berniaga sebab nak membantu orang lain juga. Terima kasih puji kulit Yui, Yui pakai Tati, eh ehh  =)


Soalan kedua dari Sally Samsaiman
Novel yang Yui rasa paling memberi kesan tahun ni?


Jawapan Yui,
Tiada satu pun novel Yui beli tapi Yui ada beli buku Descendants of The Sun versi bahasa Melayu dan ada pelbagai gambar. Jadi Yui nak habaq, itulah buku yang beri kesan pada Yui sebab berulang kali Yui tengok cerita itu dan berulang kali juga air mata mengalir. Sobsobsob.


Soalan ketiga dari Norhayati Mohd Isa
Apakah azam Yui tahun 2016 yg telah terlaksana ?


Jawapan Yui,
Azam takde tapi cincin idaman 2015 ada. Sampai lajak tahun dah tak dapat ni. Hahaha.


Soalan keempat dari E'in
adik yui dh kawen.. yui bile lg? eh jgn marah! kbai!!! :p


Jawapan Yui
Soalan biasa dah tu. Hahaha. Yui ea? InshaALLAH, baru nak merancang. Eh eh =p


Soalan kelima dari Siqah Hussin
Apa yang paling Yui nak untuk tahun depan? :D


Jawapan Yui
Tahun 2017 ni nak apa ea? Nak tunang/nikah. Wakakaka, padahal takde langsung persiapan awal. Tapi Yui nak dapatkan balik cincin impian 2016 yang belum lagi diperoleh. sobsob.


Soalan keenam dari Timm Bill
yui keje as ape eh? hoho..hihi, punya xtau nk tnya apo..kiki


Jawapan Yui
Yui kerja swasta di Ar-Rahnu X'Change ( bahagian emas ).


Soalan ketujuh dari Dunia Zumal
Yui, ada tips tak utk berjaya dalam bisnes?


Jawapan Yui
ALLAH, macam tak layak nak bagi tips sebab Yui masih suam kuku/peniaga bilis lagi. Tapi melalui pembacaan dan pemerhatian. nak berjaya, kena KEKAL BERUSAHA. Chaiyok zumal!


Ok, selesai dah menjawab. Moga puas hati dengan jawapan yang diberikan ya. Thank you korang sebab rajin bertanya. Ekekeke.


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Siti Nurzafirah said...

hehehe.. macam tak perasan ja entri ni hari tu

Nadia Nurul said...

moga yui dapat capai impian nak cincin idaman

Nurfaezah Abdullah said...

fae pun nak nikah tahun ne. mudahan dipermudahkan.

E'in said...

eh, e'in pun ade selit jugak :p

eima said...

wahhhhh info menarik ni pasal yui ... hihii

tang soalan kawen tu tak sabar tgu tu ...

Ann Ishak said...

ala termiss nak bagi soalan :D

Anis Azalea said...

Hehe soalan dari kawan2 Yui bagi jawapan...so orang lain yang tak tanya macam kita ni tumpang baca dan faham jelah takyah tanya2 dah..hehe.

Jie Susanos said...

HUHU..MCM2 SOALAN..MWNJAWAB DGN OK..

Siqah Hussin said...

Hehe. yeay! Yui jawab soalan. Hii. Serius yui boleh menangis tiap kali tengok DOTS? Peminat setia sangat ni! :D

azizah green line said...

terbaik soalan n jawapan..hihi