tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, May 02, 2014

EPHYRA UNTUK CANTIK SIHAT DAN BERTENAGA








EPHYRA UNTUK CANTIK SIHAT DAN BERTENAGA


Menjadi fenomena hangat masakini, kerana heboh diperkatakan akan keberkesanannya! Ramai pengguna yang dah cuba dan kagum dengan hasil yang menakjubkan. Pendek kata, memang jatuh cinta dengan EPHYRA, dan tak akan berpaling lagi!


Satu-satunya produk premium berkualiti tinggi khas untuk kecantikan kulit dan kesihatan dalaman, yang harus diminum oleh setiap orang, baik lelaki mahupun perempuan, yang bertindak dari dalaman, mencerahkan dan menyempurnakan kulit dari dalam, bukan saja untuk kulit muka, malah keseluruhan. EPHYRA sangat berkesan dalam mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan.


EPHYRA, produk keluaran bumiputera buatan Malaysia yang berkualiti tinggi dan dijamin HALAL oleh Jakim dan diiktiraf selamat oleh KKM. Dengan ramuan berkualiti premium yang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti kolagen ikan laut dalam, astaxanthin, acai beri, l-glutathione, gam akasia, serbuk tomato, bunga marigold dan acerolla cerry yang diimport dari seluruh dunia, dan dirumuskan di sini untuk menjaga tahap status selamat dan halal oleh badan JAKIM dan KKM di Malaysia, pastinya gabungan mantap yang memberikan 10 kali kuasa penyembuhan sel dalam badan, dan berupaya merangsang penjanaan sel-sel kulit baru, menyah toksin dalaman badan dan menyihatkan tubuh badan anda, serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan muda!


RUMUSAN TERHEBAT, 100% BERKESAN!

Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, menyihatkan dalaman anda, memberi tenaga berpanjangan, serta berupaya memulihkan sel tisu.


RASA YANG TERSANGATLAH SEDAP!

Mendapat pujian dari ribuan pengguna, supplement paling sedap di pasaran!! Sekali minum, rasa nak minum berkali-kali! Berperisa Tutti Frutti bukan sahaja enak diminum tetapi penuh dengan pelbagai khasiat untuk cantik, sihat dan bertenaga dalam satu masa.








TANPA BAHAN TAMBAHAN

Disahkan HALAL oleh Jakim, dan SELAMAT oleh KKM. 100 % semulajadi dan selamat, tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.


KEISTIMEWAAN DAN KELEBIHAN EPHYRA


  1. Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri

  2. 80% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2 hari

  3. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah

  4. memulihkan kulit jerawat, berparut, kusam dan eczema

  5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus

  6. Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar

  7. Melancarkan sistem pencernaan dalam badan

  8. Menguat dan mencantikkan kuku dan rambut

  9. Mengurangkan kadar kolesterol

  10. Meningkatkan tenaga dan daya ingatan

  11. Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan

  12. Mengawal berat badan dan meningkatkan kadar metabolism

  13. Kempiskan perut buncit

  14. Melancarkan haid & hilangkan senggugut

  15. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis

  16. Mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan

  17. Sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi

  18. Meningkatkan kuantiti susu ibu

  19. Menjadi lebih bertenaga sepanjang hari

  20. Memulihkan masalah tumit merekah, kurangkan selulit

  21. Meningkatkan kualiti tidur

  22. Meningkatkan kesuburan

  23. Membantu memulihkan masalah cyst

EPHYRA SESUAI UNTUK


  • Lelaki dan wanita, kanak-kanak (4 tahun ke atas)

  • Ibu menyusu dan hamil (5 bulan ke atas)

  • Mereka yang pentingkan kecantikan & kesihatan luar dan dalam

  • Mereka yang mempunyai masalah-masalah berikut :
    1. Kulit berjerawat

    2. Kulit Berjeragat dan Berparut

    3. Eczema / Penyakit Kulit

    4. Gastrik / Masalah Usus

    5. Menurunkan Kolestrol

    6. Stress / Kemurungan / Ceria

    7. Sembelit / Cirit-Birit / Buasir

    8. Asthma / Lelah / Penat / Semput

    9. Gout / Arthritis Sendi

    10. Menopause

    11. Ketidakseimbangan Hormon

    12. Alergi Makanan Laut

    13. Resdung

    14. Penyakit Gusi / Demam

    15. Masalah Tidur / Kelesuan

    16. Jangkitan Pundi Kencing

    17. Masalah Buah Pinggang

    18. Kanser / PertumbuhanTumor

    19. Sakit Sendi & Sengal Badan

    20. Jantung / Saluran Darah

    21. Migraine / Sakit Kepala

    22. Strok / Parkinson

    23. Penyakit Alzheimer (Nyanyuk)

    24. Masalah Senggugut / PMS

    25. Jangkitan Virus / Bakteria

    26. Darah Tinggi

    27. Masalah Saraf

    28. Kencing Manis

    29. Thyroid


ANTARA RIBUAN TESTIMONI EPHYRA

Cantik
  1. Masalah jerawat - klik SINI dan SINI

  2. Masalah jeragat - klik SINI

  3. Eyebag pudar - klik SINI

  4. Parut chicken pox hilang - klik SINI

  5. Kulit lebih bersih daripada parut jerawat - klik SINI

Sihat
  1. Legakan sakit sendi dan suami berhenti merokok - klik SINI

  2. Masalah Eczema - klik SINI

  3. Berjaya kuruskan badan dan lancarkan haid serta tiada senggugut - klik SINI

  4. Berjaya mengandung setelah bertahun menanti - klik SINI dan SINI

  5. Masalah resdung - klik SINI

Bertenaga
  1. Kekal aktif sehingga ke malam - klik SINI

  2. Rasa lebih bertenaga dan bersemangat - klik SINI

  3. Badan lebih sihat dan segar - klik SINI

  4. Sentiasa bertenaga - klik SINI

  5. Tidak mudah letih / tidur lena / tidak mudah mengantuk di siang hari / kempiskan perut buncit / melancarkan sistem pelawasan - klik SINI






PROMOSI EPHYRA MEGASALE

HARGA PREMIUM PACK (30 SACHETS)


RM 180 ( Semenanjung ) / RM 190 ( Sabah & Sarawak )

Call / whatsapp HOTLINE : 019 3999 238 / 03 41417889











Cantik bertenaga sudah semesti,
Hidup sihat mudah bekerja,
Pengguna Ephyra itu yang pasti,
Kesannya sungguh buat teruja.




Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga ini dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh OceanLife2u.com dengan hadiah berupa wang tunai dan produk Ephyra bernilai RM 10,020.00 untuk dimenangi. Sila klik SINI untuk join.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

22 dak comei sayang YUI:

Tihara said...

good luck yui :)

Cik Itah@RRP said...

salam. banyak betul produk kecantikan sekarang ni..macam macam ada

nor nazliana said...

good luck

eima said...

goodluck yui nk try jg ni ....

ai br menang ephyra jg td ..hihi

Linda said...

Yg penting ephyra sedap kann...

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Singgah dari GA yg sama + Follow tuan rumah. Good luck (^^,)
Jemput singgah juga, EPHYRA UNTUK CANTIK SIHAT DAN BERTENAGA
Giveaway [2] : Max & Bella 1st Birthday

azizah :) said...

Gudluck yui

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck yui :)

Eddie Fadzwan Boy said...

GOOD LUCK FOR UR CONTEST!!!

PENGUMUMAN : Coming Soon! GIVEAWAY PICIT VOTE [Shake n TAKE] (^_^)
http://eddyboyz86.blogspot.com/2014/05/giveaway-picit-vote.html

Syiera Firdaus said...

Blogwalking dari GA yang sama :)

http://sayasyiera.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

Kisah Si Dairy said...

singgah dari segmen yang sama
http://www.kisahsidairy.com/2014/05/giveaway-ephyra-untuk-cantik-sihat-dan.html
good luck ye

jaakechik said...

Salam sabtu.. jaa datang dari segmen yang sama... good luck untuk kita semua..

http://www.jaakechik.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

RDZ Z said...

Singgah sini dari segmen yang sama. Good luck Nusya..

http://myblogsantai.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

sha dhira said...

Shad datang dari segmen yang sama,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
Good Luck :D

Syeeda said...

singgah dari segmen yg sama

ayut said...

Mmg fenomena dh ephyra ni...all the best yui..

Delimasari said...

dr segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

IzZa HaDi said...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com.

Mia Liana said...

Salam. Terima kasih sudi join Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga. Senarai peserta telah dikemaskini di http://www.mialiana.com/2014/05/giveawayephyra-cantik-sihat-bertenaga.html

Good luck.. (^_^)

ieta mat sa'ad said...

As salam. Moga berjaya. Saya singgah dan follow dari GA yang sama ^__^

ros_reeza said...

Hai. Ros singgah sini dari segmen yg sama.
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

cikmisi leen said...

salam .. singgah dari GA yang sama .. ~~ gudluck ya ! ^_^

http://keyranazleen.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html