tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, May 23, 2014

Komen si anon

Tertarik dengan komen di entry gambar keluarga S&S di Cameron Highland. Korang boleh cari komen si anon yang tak beridentiti. Senyum sokmo tengok komen itu walau diri ini tak berapa nak sihat lagi.


Buat anon, kalau rasa baru harini tengok gambar muka daku buat mimik muka macam itu, yup itu pertama kali nak buat muka macam itu dengan adik beradik.


Awak tak suka tengok tapi awak singgah juga blog saya ini. Naluri hati saya rasa awak ini blogger tapi taknak dikenali terus jadi si anon. Takpelah. Teman tak kisah.


Awak benci? Jangan singgah sini. Tiada sesiapa memaksa naaa.


Sila baca dengan naluri bersopan santun.


Oklah. Nak sambung rehat. 


P/S : Daku MC hari ini






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

AnneRaini said...

eleh die jeles ler tu... nak buat cam gitu tp muka tak comel...haha

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Mcm2 siANON ni kan...takpe la dia komen sbb dia suka masuk blog Yui(^_^)

- AZIE - said...

akak dh baca komen anon tue..dan akak jgk dh tgk gmbr tu seme..pd akak xde masalah pun mimik muka mcm tue..mungkin anon ni jeles dgn yui kot! mcm keyboard warrior yg selalu komen ig artis,kondem sana sini...kesian anon tue,

Cik Yatt said...

haha.. apa masalah dia tah.. tak suka jangan la mai blog kitakan..

Irfa said...

dr blog cikviva
hahaha.anon ni dia takde life
tu yg sibuk skodeng hidup orang
tak suka, main jauh2
tp selalunya benci tp rindu ;)
salam kenal dr akak ye

Cik Itah@RRP said...

salam. hahahha suka hati la kan nak buat mimik muka apapun..yang anon busy tu kenapa?? hahaha abaikan saja la yuii :D

Cik Umie Artoqiemie said...

HUIYOOO
ada anon komeng, peminat tu sebenarnya.. hehe.

nana kimie said...

sabar ye yui....apapun moga yui cepat sembuh......amin....

Nur Hamizah said...

Haih pelik la manusia macam tu -_- Cari salah orang ja kerjanya.

Rahim WG said...

abg rasa dia stalker aka peminat Yui tu

mama amir said...

semoga cepat sembuh ye...

ros_reeza said...

dah tak suka, tapi tetap tengok pula ye :)

Shida Radzuan said...

dia ade msalah la tu..prob org len dia yg ssh hati hehee..yui wat rilexx sudeyyy..hehee

nadira alham said...

hahaha masalah betul manusia mcm tu... abaikan aje org mcm tu... as long as kita happy ngn life kita n tak kacau org :)

azizah :) said...

dengki ler tu.... abaikan yui..

Azhafizah Md Nor said...

abaikan orang dengki yui..take care anyway :)