tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, May 16, 2014

Genap 20 hari bersama Ephyra

Ingat lagi tak aku cabar diri aku sendiri { entry } nak rasai kehebatan Ephyra? Hari ini 16/5/2014 genap 20 hari bersama Ephyra.


Perbezaan? Ada perasan perbezaan sikit. Jadilah dari takde langsungkan? Hihi. Apa dia? Kena tunggulah cabaran 30 hari aku tamat. Hari ini saja update entry sebab tak sabar nak habiskan 30 hari.


Korang nampak tak aku excited nak bercerita apa perubahan yang berlaku padahal belum habis sekotak. Kalau dah habis ni, harap ada rezeki nak dapat Ephyra free dari contest Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga.


Bila dah cuba & berjaya, memang buat hati semakin teruja!







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

Nurfaezah Abdullah said...

share2 ye ape perubahannye hihi

eima said...

X sabar nk tgk yui

Cik Itah@RRP said...

salam. sedar sedar..da 20 yui cuba kan..ada perubahan tak??

btw menabung vanish

Azhafizah Md Nor said...

excited nak tahu ni :)

Mimi Azirah said...

Tak sabar tunggu

Shakira Pathi said...

haha sabar akak!
goodluck !

ayut said...

Kita tunggu 30arinpunya cerita... hihi

azizah :) said...

wahhh yui.. smgt berephyra gak ni..