tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, May 06, 2014

[Masalah blog] Pendapat anda amat diperlukan



Nak mohon kerjasama dan pendapat JUJUR dari anda sebagai pembaca & penyinggah di blog Corat Coret Nusha, ada apa-apa masalah tak ketika anda singgah blog ini?


1) Loading blog cepat, sederhana atau lambat?

2) Ada tak widget yang perlu dibuang? Yang korang rasa tak perlu letak di blog

3) Ada apa-apa komen jujur lain? Baik & buruk aku terima


So, mohon kerjasama ya. Kalau ada masalah terutama tentang loading blog, boleh lelaju inform aku. Sebab kadang aku tak perasan blog sendiri ada masalah. Bila aku pergi blog orang lain dan hadapi masalah, baru teringat blog sendiri.


Komen positif dan negatif amat dialukan. Tak perlu "bertapis-tapis" sebab nak komen yang jujur supaya dapat perbaiki kelemahan yang ada.


Terima kasih.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

18 dak comei sayang YUI:

Umie Artoqiemie said...

"borak kat sini" mungkin x perlu kot.. hehe.. cuma pendapat :D

Puan Bui Junaidi said...

kak bui rasa ok jer..serius ni

Nurzakiah Hanum said...

ok je

nor nazliana said...

apa2 jer..!! jom join GA ni

http://adna2029.blogspot.com/2014/05/rejab-may-giveaway.html

http://adna2029.blogspot.com/2014/05/may-giveaway-by-irsalina-lovely.html

Norhasniza Khalid said...

ok je ni, loading pun laju.. :)

eima said...

ok je tak berat pun ..
klu berat mmg aku mencik .... puas dok tgu nk komen ....

ros_reeza said...

loading blog Yui laju je bagi ros..
widget yang tak perlu, rasanya 'cheese di sini tu',.. :)

Chot said...

so far okey :)

nana kimie said...

nana ada masalah part nak tinggalkan komen yui...kalau macam direct terus pergi link entry yui takda masalah nak tinggalkan komen,tapi kalau baca entry dari home...nak klik komen...dia jadi getar2 gitu cursor kita..contoh nana nak komen entry ni kan...ada 5 komen...nana nak tekan 5 DAK COMEI SAYANG YUI tu cursor jadi getar2..selalu jugak macam tu,nana pun tak tau napa^^

najihahfara said...

ok je bagi saya. just nice :)

Azhafizah Md Nor said...

takde masalah loading atau widget cumanya bile tekan link nak komen tu susah..die kelip² kecik besar kecik besar..ke fiza je yg berhadapan dgn masalah tu..

Jie Susanos said...

em..ok je..loadimg dh laju..mgkin template je dh lama..

adrianna syaz said...

Loading ok ja yui :)

Syida Rasyidah said...

ok je.. loading laju

Nurul Baidurah said...

ok jer blog yui...loading pun cepat juga...

Deqla Norumara said...

rasanya xde masalah.. ok jer.. x berat..

azizah :) said...

So far ok je yui...

ayut said...

Xde mslh pon yui...