tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, May 15, 2014

Kenapa tidak update blog?

Perasan atau tidak cik empunya blog ini sekarang jarang nak update terutama ketika cuti. Hari biasa pun update sehari sekali itupun kalau jari jemari nak menaip.


Kenapa boleh jadi macam itu?


1) MALAS
2) TIADA IDEA
3) TIADA PERASAAN


Sekarang baru aku rasa ketiga-tiga perkara di atas. Tiada perasaan, tiada idea & malas. Itu faktor utama. Bila difikir secara logik ada saja cerita boleh kita up kan tapi pabila penyakit 'M' wujud, semua kerja tak jadi.


Idea terbantut. Hasil tiada.


Secara kesimpulan buat masa ini aku bukan blogger tegar. 


Eh! Bercerita macam ini pun dah boleh jadi satu entry =)




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

20 dak comei sayang YUI:

Azhafizah Md Nor said...

oh ingatkan yui busy..kembalikan kerajinan yui dan semangat yui..chaiyuk²

Azhafizah Md Nor said...

oh ingatkan yui busy..kembalikan kerajinan yui dan semangat yui..chaiyuk²

Nurzakiah Hanum said...

jangan la macam tue :)

Cik Itah@RRP said...

salam. oh paham paham :)
p/s sy tag yui dekat sini : http://ramaramapendek.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-by-isya-purple.html

are_lin@yu said...

tak pa plan2 cari mud blk yui..hehe..ayu pn dh xtegar dh.huhu

are_lin@yu said...

tak pa plan2 cari mud blk yui..hehe..ayu pn dh xtegar dh.huhu

adrianna syaz said...

Kekdg mmg rasa mcm takdak idea ja nk menulis kan..huhu

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Assalamualaikum Yui.Sama la ngan k.atie...malasss sgt nak update.Emmm...

Liza Licha said...

nanti dh rajin update ye Yui :)

Liza Licha said...

nanti dh rajin update ye Yui :)

azizah :) said...

macam jijah la hari tu.. seminggu sekali baru update..hehe

Nurfaezah Abdullah said...

haha fae lagi teruk. dari bln lepas fae x aktif update blog huhu..

fae tag

http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2014/05/liebster-award-dari-blogger_15.html

Budak Kampung said...

saama la iman...fair n square

QasehnyaRania said...

lps ni rajin le.dh nk raya ni.
kot2 ada bahan yg nak dijual

cik kanta coklat said...

hahahha sama la kita yui, tapi bab tiada perasaan tu macam lawak je la hihihi

Afasz said...

akak dah datang mood nak blogging smula. dah dkt 2 thn tkde mood . hehe.ni baru strt smula..

salam singgah dr http://afasz.blogspot.com

follow sini, kalau sudi follow sy k
tq

Mimi Azirah said...

Hehehe...bile penyakit m melanda memg mood ke laut idea terbang

Mimi Azirah said...

Bila penyakit m melanda mood ke laut idea terbang

Shakira Pathi said...

biasa la tu kan kak, bukan setiap masa ada idea nak bercerita :)

ayut said...

Ayut pon myandang title tu..bukan blogger tegar.hihihi