tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, October 17, 2014

Bakal ke angka 26



Esok tuan blog bertukar angka usia. Genap 26 tahun. Sebab esok malas nak update blog, moh kita siapkan hari ini.


Walau dah 26 tahun tapi aku tetap rasa diri aku muda remaja. Cewaahhh! Hidup kena ceria walau badai kadangkala melanda. Tak gitu? Life must go on. Fuhh speaking entah betul ke tidak.


Harapan?
Entry lainlah. Malas dah menaip. Hahaha.


Angka hanyalah usia. 




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

15 dak comei sayang YUI:

Mardiah Diana said...

salam singgah Jumaat dik Yui...wahh...bertambah lagi usia adik..hehe

Mardiah Diana said...

salam singgah Jumaat dik Yui...wahh...bertambah lagi usia adik..hehe

Nurzakiah Hanum said...

wah semakin meningkat dewasa

Tihara said...

Hapy Birthday yui
yui sebaya dengan anak sedara akak
moga segala impian yui terlaksana ,insha Allah :)

Diana Rashid said...

semoga usia Yui yang bertambah seiring dengan kejayaan yang dikecapi...

eima said...

muda lagi dik ....
so maknanya akak start kenal awak since umur awak 22 thn ?? wahhh lama dah kite kenal kat alam maya ni kan

AnneRaini said...

happy besday yui... akak yg dah 3series pon rasa mcm baru lepas spm..hahaha..

Ezy Loy said...

epy besday in advance yui!
hihi

At-Tarmizi said...

Selamat Hari Jadi =)

http://seronoknyermelukis.blogspot.com

At-Tarmizi said...

Selamat Hari Jadi =)

http://seronoknyermelukis.blogspot.com

Eka Tikah said...

nak wish awal boleh? hehe

akak, kite sama birthday bulan 10 la. ^_^

lynndamya said...

Happy belated ;)

azizah :) said...

muda lagi tu yui sbb lom kawen..heeee

Azhafizah Md Nor said...

age's just a number :)
Happy belated birthday Yui :)

zarulfarhana said...

xpa muka still nmpk muda remaja lagi heheheh