tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, October 30, 2014

Hadiah ulangtahun ke 26

Tak sangka dah "remaja purba" masih terima hadiah birthday. Kalau time kecil dulu, aktiviti wajib tukar hadiah terutama dengan kawan-kawan rapat. Walau hadiah murah tapi terasa menghargai & dihargai.




Perjumpaan lepas [entry], bos besar hadiahkan aku ini. Terharu mak nok sebab dapat beg duit. Dia tahu beg duit aku rosak maka digantikan yang baru sebagai hadiah. Warna soft yellow. Mak pun puji pandai dia pilih warna. Mehmehmeh.


Dapat kad & sepasang t-shirt lengan panjang. 


Beg dah rasmi, t-shirt masih dalam packing. Tunggu pakai masa yang sesuai. Terima kasih bos besar untuk hadiah ini. Sangat daku hargai.


Cerita bos besar hanya ku paparkan untuk tertentu sahaja. Perlu ku kurangkan kerana dia masih belum halal untuk aku. Jadi jangan pelik kalau jarang nampak kisah dia & aku dalam blog selepas ini.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

J.Syazwana said...

wah pandainya dia pilih. hihihi

eima said...

kena la cepat2 .... tak sabo dah aku ni ... hahaha cam aku plak yg nk tawen .. huihihi

Nurzakiah Hanum said...

bestnya
cepat2 ya x mo tunggu lama2

fifie feyca said...

best nye dapat hadiah <3 :)

AnneRaini said...

ala napa tak tunjuk isi dalam...tak nak tgk kotak jewww..

ziezah.com said...

bestnyaa dapat hadiah! ni makin syg ni..hehe

Azhafizah Md Nor said...

bestnya dapat hadiah birthday :)