tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, October 15, 2014

Kek impian di hari lahir - Secret Recipe

Aku & kek tak dapat dipisahkan buat masa ini. Dengan donut dah boleh pisah. Miahahahaha! Dulu hantu donat, sekarang hantu kek. Apa saja kek cheese aku bantai. Sodaaap!


Kek impian 2014, teringin nak beli kek secret recipe tapi nak beli campur-campur. Memang aku tak pernah buat. Ala, padahal benda biasa sajakan tapi tak tau pasal apa hati berkenan benor nak buat lagu itu. 


 Macam inilah yang aku teringin!
Pelbagai dalam satu


Tak buat full pun ada 4-5 ketul ok juga. Indulgence, turkish, oreo cheese, strawberry cheese & lain-lain. Waaahhh! Tengok orang gila kek memang akan ingat nama kek. Hahahaha.




Aduh! Tengok gambar dah buat aku terliur. Agaknya kek macam ini aku kena beli sendiri atau ada yang sudi belikan? Kalau buat macam ini, boleh sambut sekali dengan adik & mak nanti. Lambat pun tak kisah.


Ke STALKER nak tolong belikan?


Mehlah belanja den. Stalk blog saja buat apa. Tolong ingat kek impian daku di tahun 2014 ini & belanja ya. Terima kasih.


Jangan terkejut kerana aku mampu habiskan seorang diri
=___=
Hantuuuuuu kek!
Hahahaha


Update :
Memang diet atkins tapi sekarang dah duduk fasa 4
fasa maintain = Makanlah apa pun asal berkawal
Kira tak berapa diet pun boleh dah sebab dah dapat berat yang nak
Alhamdulillah




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

20 dak comei sayang YUI:

sha dhira said...

BLUEBERRY CHEESE CAKE <3
hpy bday in advance yui.. hehe..
20.10 mine.. hehe

nor nazliana said...

jom kita combine ujung bulan 29.10 hihii

Mila Hilas said...

amboi mampu ke hbskan? hehe

Mardiah Diana said...

Sedapnya kek tu...nak juga kek birthday mcm tu...hehe...

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

Ann Ishak said...

wahhh bagus idea ni, boleh merasa semua kek kan...
meh akak adiahkan satu slice kek birthday :)

Tihara said...

happy birthday yui
in advanced
suruh cik abam velanja, hehe :)

eima said...

bkn ke dik dlm diet atkins yg tak leh amik byk karbo dan gula ni ni ... hmmmmm cam ne ni >???

AnneRaini said...

nak jugk...yui belikan akak lah..hehe

dah berapa berat? akak ni berat dah stagnant..benci tau.

Diana Rashid said...

akak pulak tak berapa suka makan kek..tapi selalu buat kek untuk anak2..heheh

mama amir said...

wahhh...variasi....

Ibu Lala said...

Best jugak klw buat camtu kan. Boleh rasa macam macam perisa.

safurara said...

skrg ni org mmg x beli 1 whole kan,org mix mix,boleh rasa semua.

zarulfarhana said...

Terliur tgkkk...
Diet atkin jgk ka... Saya sempat diet time bukan posa lepas ja.. Time raya dh x ingt diet bila tgk mcm2 makanan.. Nie nk start balik Xtaw bila lagi...

At-Tarmizi said...

Tengok gambau pun dah terliur...hehehe =)

http://seronoknyermelukis.blogspot.com/

CT Humairah said...

aaa ah kan kretip jugak macam ni. tak adalah muak hihi.. btw CT nye birthday tak ada kek pun.. tak taulah perlu sedih atau tidak kekeke..

azizah :) said...

terbaikkkk! ni kalau bagi jijah pon dah terlebih happy... harap2 ada la org bg yui kek ni.. kot shafiq ke kan..ngeee

Lea IsNawi said...

betul2 teringin sangat nak kek yang ada pelbagai jenis. boleh rasa semua..hehe

Siti Rohaida Yusof said...

dapat secret recipe...best²

Azhafizah Md Nor said...

best gak kek camni..ade macam² flava..yui boleh habis sorang?dashat tu..