tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, October 27, 2014

Pertemuan keempat di tahun 2014 [birthday]

Cuti sempena deepavali lepas, alhamdulillah kami jumpa lagi secara rasmi untuk kali keempat. Tujuan utama untuk sambut birthday mungkin. Dia bulan September dan aku Oktober. Kira sekali harung.


Angsana Mall, Ipoh
Hujan sangat lebat petang itu. Memang ada tragedi terjadi. Payung rosak disaat diri memerlukan. Mehmehmeh. Gigih masuk beli payung dulu lepas itu baru parking kereta. Motif utama di sini nak beli hp baru, Asus Zenfone 6. Beli AP set sahaja.


InshaALLAH aku akan review pasal Asus Zenfone 6.


Jusco Kinta City, Ipoh
Sampai sahaja terus buat aktiviti wajib kami, MAKAN. Pilihan kami sebenarnya nak makan di Shabu-shabu tapi sebab buka pun lambat, kami pilih untuk kali kedua makan di Seoul Garden. Kali ini bos besar belanja. Puas hati makan!


Kemudian bos besar tawarkan untuk aku pilih kek di Secret Recipe { entry }. Sangat puas hati dapat kek diidamkan sampai sayang nak habiskan. Hahaha. 


Shopping sikit dalam Jusco. 


Dapat hadiah kad birthday, tshirt & beg duit. Terima kasih tau. 



Keseluruhannya sangat gembira. Alhamdulillah semua berjalan lancar. Bila lagi nak jumpa? Hujung tahun mungkin.  Apa pun terima kasih untuk semua. Terima kasih awak.


Doakan moga jodoh kami cepat =)




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

MaYAsHiKiN said...

Hepi belated birthday yui..moga pnjang umur, murah rzeki dan dipmudahkan jodohnya...ni mesti bercinta jarak jauh ek...mcm maya dulu lahh..hihi..

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

lynndamya said...

Salam, wahh seronok betul sambutan birthdaynya ni..semoga dipercepatkan jodoh korang..aminn~ :D

- said...

weewiitt...hehe

insyaAllah..mun turut mendoakan utk yui, smga cepat sampai jodoh dgn beliau yer...

zarulfarhana said...

semoga dipercepatkan jodoh...

AnneRaini said...

suruh cik abg hntr rombongan cepat2. benda baik tak elok tangguh2.

Azhafizah Md Nor said...

wah bestnya tu dapat jumpa kan..nanti review phone ye yui :)

Diana Rashid said...

beg duit yang disi dengan duit la..kan??jhehehe

nini said...

asus zenfone 6 besttt...hihi....happy belated besday awakk

Mimi Azirah said...

Semoga cepat2 naik pelamin ye

Chot said...

:) aaminn