tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, October 24, 2014

Kek impian 2014 menjadi kenyataan

Masih ingat entry ini? Sungguh ku tak sangka impian ku menjadi nyata. Bos besar belikan untuk aku hari itu. Siap cakap suruh penuhkan dengan macam-macam tapi memandangkan ada flavour aku tak berapa suka, aku ambil mana aku minat.




Aku request nak tulis ayat, boleh pula orang itu kata tak boleh sebab kek tak sama tinggi. Padahal dia boleh tulis di ruang kosong. Dasar pemalas!


Apa pun terima kasih bos besar a.k.a MSHA untuk kek ini. Macam dia baca saja entry aku kat blog. Ku ingatkan dia tak kelebek blog aku. Miahahaha.


Bila kek ada banyak, sayang benor nak habiskan cepat. Boleh gitu?


Bos besar = InshaaALLAH bakal imam




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

13 dak comei sayang YUI:

Mila Hilas said...

pergh untungnya.cmne bos thu yui ad blog? hehehe.

Noratiqah Adib said...

bestnye!! xD nampak menarik..

Mardiah Diana said...

Salam singgah Jumaat dik Yui...wahh...untungnya dapat kek impian dari bos besar..nak sikit dik Yui...hehe...

Diana Rashid said...

kena makan cubit2 je Yui..semua nampak sedaptu..

AnneRaini said...

sedap ni yui...bak sepotong.

Dieyla Dila said...

waa untung tung-tung lah dapat makan secret recipe yang macam-macam flavor ;p

anamizu said...

kek2 SR mmg berbaloi & rasa syg nak mkn habes cecepat wuuu =P

Azhafizah Md Nor said...

wahh bestnya dapat apa yang diimpikan..sedapnya kek SR

- said...

uiiiii dap nyerrr... ada lg x? nk sikit......hehe

ziezah.com said...

kan dah agak shapit baca blog mu ni yui.. yeyy best2!.. inshaaAllah bakal imam.. Amin

lynndamya said...

Salam, perghh...ingatkan dpt satu slice je, rupanya pilih banyak2 cmni..memang suka hati lah yui! haha

zarulfarhana said...

so sweet heheheh.. bestnya dpt kek secret...

nini said...

byk gile kek....hahzha...nyum nyum...
semoga dipermudahkan next step yer...hihi