tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, October 04, 2014

Selamat Hari Raya Aidiladha dari Nurul Yui

Khasnya buat pembaca setia di blog ini, daku sebagai owner blog ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha. Mohon maaf untuk segala salah silap samada secara lisan atau bertulis.


Selamat menjalankan ibadah korban & berhati-hatilah walau di mana anda berada.


Cuti sampai Isnin sahaja ya. Jangan saja suka-suka nak ambil MC sendiri. Menyusahkan orang lain. Berkorban untuk kebaikan.


Salam Aidiladha 1435H.






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

Nurul Imaniah Salleh said...

salam eidul adha syg

Nur Inani said...

salam aidil adha yui :)

Chot said...

selamat hari raya yui

Muhammad Shahril said...

blogwalking dekat sini ... nanti masuk blog saya blik ehh . www.muhammadshahril97.blogspot.com

Ezy Loy said...

selamat hari raya!

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik Yui....Salam Aidiladha juga buat Yui sekeluarga...akak pun cuti sampai hari isnin jer...tak ada pun apply cuti...huhu...

Azhafizah Md Nor said...

Selamat hari raya yui :)

wa said...

Salam kenal dari wa.... selamat menyambut aidiladha untuk nuyui dan family gak ya..

adrianna syaz said...

salam aidiladha yui :)

anamizu said...

ye betul tu cuti sampai isnin saja ye hehehe

salam aidiladha yui ! :)

ros_reeza said...

Selamat hari raya aidiladha Yui

azizah :) said...

salam aidiladha yui.. msti best cuti yui kan