tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, October 17, 2014

Perfume Escada masih di hati

Aku bukan jenis yang suka pakai perfume. Cerewet orangnya bab bau-bauan. Macam-macam dah pernah cuba. Paco rabanne lady million, gucci floral, nina ricci, silkygirl, enchanteur dan pelbagai lagi.


Sampailah satu tahap aku cuba jenis escada. 


Pertama kali cuba dah jatuh cinta. Dalam banyak jenis aku suka bau escada taj sunset. Sweet sangat baunya. Walau EDT tapi tetap tahan. 




Sekali pakai dah tergoda. Ini pun dah nak habis. Kena beli nanti.


Korang tahu ada supplier/blog/ig/fb mana yang jual perfume yang tahan dan berpatutan harganya? Kalau boleh yang pernah korang sendiri cuba. 


Terima kasih.


Walau ada perfume tapi aku jarang guna. 




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

sedap kan bau dia

Ezy Loy said...

kalo saye plak jns xleh kalo xpkai perfume..
wajib pakai perfume.. hihi

nur anis said...

https://www.facebook.com/nadiakoleksi13?fref=ts&ref=br_tf

cuba try link ni. saya tak pernah beli.. tapi akak saya selalu beli dengan orang ni. katanya puas hati..

Eca Dwinky Asha said...

jarang gakpakai perfume tapi berkenan dgn bodyshop strawberry tu.hehehee

mintak beli dgn bf, dia belikan lain =.="

Tihara said...

akak selalu guna yang beli kat blogger intan, yang miniature byk jenis tak habis lagi..rasa macam teringin nak bau escada ni..sembur sikit kat akak yui ^_^

lynndamya said...

tak pernah guna pula perfume ni..hehe

azizah :) said...

mesti best baunya kan

Azhafizah Md Nor said...

tak pernah escada ni..rasa ramai kot yg jual perfume online sekarang ni

Gema Parfum said...

Terima kasih infonya gan, mantabbbsss.
Ditunggu postingan lainnya.

Gema Parfum :
Escada Parfum.

----------