tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, March 02, 2015

Apa yang saya ingin baca di blog NAURA

Dah lama tak join contest, ini contest pertama di tahun 2015
Meh kita tengok hadiah-hadiahnya yang bakal buat semua teruja!


1. BB CREAM SEQY BEAUTY bernilai RM55 (1pemenang)

2. CLEANSER SEQY BEAUY bernilai RM45(1pemenang)

3. NAELOFAR HIJAB bernilai RM50 (1pemenang)

4. TUDUNG AIDIJUMA bernilai RM15 (2 pemenang)

5. SHAWL BYCEERANOH bernilai RM25(2 pemenang)

6. SELIMUT TAMPAL bernilai Rm30 (2 pemenang)



Saya ingin mengetahui lebih banyak produk-produk yang menarik beserta
review atau testimoni dari pelanggan akak 
paling utama haruslah nak tahu kisah peribadi yang boleh akak kongsikan pada umum
Sambil berniaga sambil saling kita mengenali, tak gitu? 
Hehe.


Tag : Puan Jijah





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

eima said...

Good luck belum ke sempatan nk join lg..hadiah die besh2

Nurzakiah Hanum said...

hi yui

Inani Hazwani said...

good luck ^^

Ezy Loy said...

gud luck!
=)

Kniedaz said...

uiii...macam best je hadiah...BB cream tu best tau Yui..akak dah pakai hehehe

zazanizam said...

good luck yui ;)

IbuNoey said...

good luck tau..;)

Azizah Green Line said...

ok yui... gudluck ye

Azhafizah Md Nor said...

best hadiah tu..good luck yui

Kak Aya said...

Assalam Yui,

Kak Aya nak bagitau Yui adalah salah seorang pemenang contest blog NAURA.

boleh bagi alamat Yui utk penghantaran hadiah , emelkan kepada rohayayusof73@gmail.com

t.kasih.