tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, March 10, 2015

Sarapan pagi hari ini



Mood nak bawa bekal sendiri belum ada sejak pinggang masih lagi sakit
Hari ini, pergi kedai tak tahu nak ambil lauk apa
Pilih punya pilih, ini jelah


Nasi mana?
Nasi ada, aku ambil lebih kurang satu senduk


Menu seperti di atas hanya RM 4
Alhamdulillah, kenyang


Lepas ini makan waktu maghrib pula
Biasa dah breakfast nasi, lunch tak makan sebab dah kenyang




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

Kniedaz said...

terung tu sebiji ke? wahhhhh....akak nak try makan nasi sesenduk jugak la..ehehehe...

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

Mayang ABDUL RAZAK said...

nasi sesenduk aje yer yuii... apa pun nampak sedap aje terung tu tergolek gitu

Myra Jay said...

Meriah menu bfast Yui..

Yg sedap yg akak suka tentula ada telur masin ;D

Ezy Loy said...

yg panjang tu terung ke..

Diana Rashid said...

orang kerja mesti cepat kenyang..yang asyik lapar ni yang dok kat rumah 24 jam ni..asyik la lapar..ehheheh,mana tak gumuk..heheh

Inani Hazwani said...

meriahnyaa sarapan awak :D

tiga lalat said...

Salam. Hee pinggang yang sakit itu kena berurut kalau nak cepat baik. ;D

Azhafizah Md Nor said...

semua sayur sedap tu yui..lama tak makan sayur terung masak macam tu

Mardiah Diana said...

Wahh...nampak sedap lah sarapan dik yui pagi tadi...akak pun klu dah sarapan berat awal pagi seperti nasi...masa lunch dah tak mkn dah...lepas maghrib baru akak makan lagi...hihi...

Tihara said...

sedapnya pajeri tu ^_^

azi zul said...

aduhh xleh xmakan nasi..lapar nasi ooo

Chot said...

Cantik eh yui susun lauk.. Huhu

ros_reeza said...

Ok harganya Yui.

YattAkasah said...

meriahnya sarapan.hehe

Siti Rohaida Yusof said...

wah..banyak macam tu rm4 je...murah tu

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yui,
pajeri terung iols loike gitew
menu ringkas tu la menambah selera kan3