tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, March 23, 2015

Stok baru untuk Nurul Yui Collection

Hari Sabtu lepas pergi ambil stok baru. Semangat nak berniaga seboleh mungkin. Kalau dah hobi, memang tak boleh renggang.


Antara stok yang ada :

1) Instant shawl lycra ( lycra berkualiti baik )
2) Shawl butterfly kristal
3) Kurti blouse
4) Baju pasang kain pelikat
5) Tshirt


Ada yang aku dah upload di fb page Nurul Yui Collection.


InshaaALLAH sat lagi aku upload di blog pula. Buat cuci mata. Kalau ada yang berkenan boleh terus inform aku. Sebab postage seterusnya Sabtu ini.


Sekurangnya bila aku sibuk, aku dapat "abaikan" sebentar masalah yang terjadi.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

all the best

eima said...

semoga murah rezeki yui

Inani Hazwani said...

menarik ni

Diana Rashid said...

macam2 benda dia jual..heheh

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yui,
selamat maju jaya dalm bisnes yui naaaaaaaaaaaaaa

Azhafizah Md Nor said...

makin banyak koleksi dari Yui Collection..semoga dimurahkan rezeki yui