tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, March 26, 2015

TUTORIAL : Cara mudah pakai instant shawl ala neelofa



Memandangkan ada beberapa orang minta aku tunjuk cara pakai, aku gagahkan juga ya walau google image banyak. Takpe, demi pelanggan tersayang. Mehmehmeh!


Ikut step mudah :

1) Sarungkan shawl. Memang sedia terjahit sebelah pendek & sebelah panjang

2) Ambil yang panjang, bawa ke atas kepala. Ketika ini, anda boleh adjust labuh tudung depan & belakang.

3) Yang anda tarik tadi, boleh dilepaskan ke belakang atau bawa semula ke depan. Macam dalam gambar. 

4) Siap!


Tak payah pin sebab kain ini terletak elok bila pakai. Amacam? Bestkan?


* Tak perlu pin jika dagu anda sesuai dengan shawl ( keluasan )


Kalau ada yang berminat, boleh terus whatsapp 019 2331810. Bagi murah-murah sahaja, RM 30 sekali pos SM. Mendapat sambutan, aku akan ambil stok lain termasuk yang plain.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

13 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

senang kan

Mayang ABDUL RAZAK said...

cantiknya yui tapi nak tengok yg plain..

eima said...

comey nye yui ......

Siti Rohaida Yusof said...

senang dan mudah kan yui.

zazanizam said...

pweet ! mmg senang sangat..

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik yui...wahh....senang ni...jenis kain dia apa ni dik yui...

PeRdU cINta said...

Cantik dan nampak selesa saja..

Ibu Lala said...

Akk mmg suka instatnt shawl ni dgn syarat depan belakang labuh

Diana Rashid said...

Akak pun suka instant shawl

azizah green line said...

yui ada tak jenis plain..nak la...

Azhafizah Md Nor said...

cepat dan cantik :)

Mrs Yatie said...

simple dan mudah untuk dipakai, kan :)
jemput join giveaway iphone 5s disini :)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yui,
saaaaaaaaaaanteeeeeeeeekkk