tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, September 14, 2015

Chee Cong Fun orang Melayu

Di area Station 18, kalau teringin nak makan chee cong fun, aku akan pergi beli di kedai Ibu. Selalu kedai cina je ada jual. dah orang Islam buat, kita pun belilah.




Sedap tau, sangat biasa tapi kenyang!


Kalau macam gambar di atas, RM 3.00 aje sebab aku minta tambah. Biasa RM 2.50.


Aku suka bahagian sos. Nyum nyum nyum.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

Ina Haireina said...

wah.. sedap nampaknya.. nyum nyum nyum..

Azhafizah Md Nor said...

Ape bahan² dia tu yui? Nampak sedap je menu ni

eima said...

ape benda tu ... tak penah makan ... isi dlamnya ???

Mardiah Diana said...

Salam singgah isnin dik yui....sedapnya dik yui..

Normi Nieza said...

apa sebenarnya tu?

Ann Ishak said...

dekat KeeL susah nak jumpa yang melayu buat :(

Ummu Athiyah Ismail said...

Tak pernah makan...tapi nampak sedap :)

Rahsia Derma Darah Jadikan Kita Lebih Sihat

PeRdU cINta said...

pertama kali dengar ni dik..

Nurzakiah Hanum said...

nampak sedap

Dunia Zumal said...

Tak pernah dengar dan tak pernah makan lagi...Ada apa dalam tu???

azizah green line said...

apa isinya tu yui..

zai zamree said...

penah mkn skali tp x brapa nk masuk dgn tekak...