tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, September 15, 2015

Kitkat Greentea, anda perlu rasa!

Peminat green tea? Kalau ya, kita serupa. Heeee, tapi takdelah kerap sangat minum teh hijau tu. Ikut suka hati bila tekak teringin.




Sebenarnya lama dah perasan kitkat greentea ni, tapi bila pergi TF haritu, dah ternampak terus sambar.


1 paket ada 8 bungkus kecil lebih kurang RM 10+.


Rasa?
Not bad tapi takdelah rasa kuat sangat green tea. Aku bayangkan rasanya lebih strong tapi silap. Lebih lagi, mesti aku lebih suka.


Nak cuba, silalah cuba. Lain orang lain tekaknya kan?







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

eima said...

Dh rasa dah....ade lg kat rumah.....fahim le beli ari tu

el said...

kitkatgreentea?
mcm2lah
nti boleh try

PeRdU cINta said...

Wah..kat tv pun dah ada iklan kitkatgreentea kalau tak silap..belum cuba lagi..tunggu...tunggu..hihi..

nur anis said...

tak tau nak try ke tak..huhu.. tapi air green tea memang fav saya..

Nurfaezah Abdullah said...

sy tak berapa pandai green tea flavor nih ehe

zai zamree said...

x penah jmpa lg yg wrna ijo ni

Dunia Zumal said...

Wah, dah cuba yer... zumal yang rubies pun belum try. Hehe ^-^

Pha Is said...

macam pelik je nampak.. hehehe

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik yui... akak suka minuman green tea ni...

Azhafizah Md Nor said...

belum rasa lagi ni