tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, September 23, 2015

Selamat Hari Raya Aidiladha

Esok dah Hari Raya Haji. Mesti ramai dah start cuti hari ini. Silap-silap dari Isnin lagi kan? Huhuhuuu.


Mood raya memang takde. Biasa-biasa je.


Apa pun nak ucapkan kepada semua pembaca blog,
Selamat Hari Raya Aidiladha, moga ibadah korban yang dijalankan berjalan lancar. 


Selamat bercuti kepada yang sambung cuti
Kepada yang bekerja hari Jumaat sama sepertiku, jangan cuba mengelat ya!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

Eintan Nurfuzie said...

slmt ri raya!
Mari lawat blog cik en
Nurfuzie.Com
Cik en mencari sponsar untuk GA cik en
Pencarian Sponsor Give Away Nurfuzie Dot Com #1
Entry terbaru cik en mengenai
Apa Itu Lotus Birth?

PeRdU cINta said...

selamat hari raya Aidil adha yui.

AkuSeorangTraveler said...

salam raya korban :D

Nurul Baidurah said...

selamat hari raya aidiladha yui..

Marzuki Mohd said...

Selamat menyambut hari raya Aidiladha..

Ann Ishak said...

tengah berkira2 ni nak datang kerja ke tidak jumaat ni hihihihi

anyway, selamat hari raya yui

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik yui...akak tak ada ambil cuti raya haji ni...esok jak cuti....huhu...


Salam aidiladha dik yui...

zazanizam said...

selamat hari raya yui.. maaf zahir dan batin !.
kje lagi arini tapi dapat balik awal kul 3 yeayyy hehe.

anak denesor said...

kite x dpt cuti..xblik rye..sadis..rye dok uma sesorg..yg lain balik umaaa ag sadis

LZ - The Blog Owner said...

Assalamualaikum Nuyui,

Selamat Hari Raya Aidiladha diucapkan.. Mood raya saya pun biasa-biasa not so excited sebab tak balik kampung.. Duk rumah, masak dan makan dengan family.. Ada masa pegi window shopping or jalan ke mana-mana.. ;-)

Azhafizah Md Nor said...

Selamat Hari Raya Yui :)

Nurfaezah Abdullah said...

fae pun takde peel raya..

Jie Susanos said...

slmt hari raya haji yui..

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik yui...salam aidiladha dan maaf zahir batin...

Dunia Zumal said...

Salam Aidiladha Yui, maaf zahir batin...

aizamia3 said...

Selamat Hari Raya Aidiladha.. ;)
Moga gembira bersama keluarga.. ;)