tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, September 30, 2015

Blog & FB asyik update kisah CMD dan kucing

Entry berbaur "luahan" tak seberapa.


Sebenarnya sekarang memang tak dinafikan aku banyak update blog & FB pasal CMD & kucing. Entahlah, aku rasa mood aku lebih ke arah itu.


Nak cerita pasal hidup sendiri rasa macam takde benda nak cerita.
Biasa-biasa aje semua. Takde apa-apa perubahan besar atau benda nak dikongsikan.
Belum tiba masanya untuk berkongsi, biar menjadi rahsia hati.


Oklah berbalik kepada tajuk.
Aku bukan apa, ada sebabnya kenapa & mengapa aku macam ini.


Terasa juga bila ada yang pm bagitahu,
"asyik duk cerita pasal kucing je ea"


Taktaulah mungkin motif "bergurau" tapi kalau banyak kali sebut, aku tak rasa itu gurau. Itu lebih kepada memberitahu.


So jalan senang, kalau ada tak senang dengan apa aku buat, just abaikan.
Scroll laju-laju atau cari "X"
Mudah untuk kedua belah pihak.


Aku update pasal kucing sebab aku terlalu sayangkan binatang kesayangan Rasulullah SAW
Aku update pasal CMD sebab aku nak cari income sampingan, nak tampung kos anak-anak bulus yang semakin hari semakin besar nilainya.


Apa yang aku buat BERSEBAB.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

el said...

biarlah deme tu...
at least deme bc gak kan hehe

nini said...

Sebab kita suka kucing mestilah stoy bout kucing...mcm nini lak dok story pasal pregnang aje...hahaha

azizah green line said...

ala... sedihnya dengar! sabar ye yui.. xsemua org suka apa yg kita post.. kita punya akaun suka hati kot nak update apa.. chill ye

Mardiah Diana said...

salam singgah sini dik yui...sedih dengan luahan dik yui ni...sabar dik yui yang penting apa yang dik yui kongsikan tu hasil nukilan dik yui sendiri...story kucing pun best juga...

izzeyda said...

itu menunjukkan dia membaca apa yang Yui tulis..

anak denesor said...

alololo...chill.psst..yg bg komen mcm tu sebenarnye depa la pembaca tegar blog kite..betol kan..klo x mcm man depa tau..chill oke sis

Azhafizah Md Nor said...

hak masing² kan...masing²punyai jalan cerita yang berbeza..kalau tak suka tak payah tengok lah kan:)

Cik Ash said...

dia dengki la tu yui.. ikut dia jnji niat yui ikhlas buat semua tu