tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, September 16, 2015

Stok Kain Batik Songket Prada di Nurul Yui Collection

Stok baru
Stok baru
Stok baru di Nurul Yui Collection!!


Tadi aku tunjuk contoh baju siap ( entry ), ini pula stok kain batik songket prada yang ada untuk dijual. Stok tak banyak sebab nak survey market. Kalau memberangsangkan, akan ambil stok lebih banyak. Kalau tak, bye bye. Eh! Hahaha.






B - SOLD




Kain Batik Songket Prada (2m)

Promosi 🏼🏼🏼


🏻kain cotton lembut
🏻sesuai buat baju/kain
🏻selesa pakai
🏻senang iron

RM 35 sekali pos SM
019 2331810


Mailah beli buat guna raya haji. Maaf ya sebab setiap design ada 2 meter sahaja. Bolehlah buat baju/kain. Lagi 2 meter beli yang plain pun dah cantik!


ENTRY STATIK
ENTRY BARU SCROLL BAWAH




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

34 dak comei sayang YUI:

PeRdU cINta said...

nice..tengah musim kan yui..

Nieyl said...

Salam Singgah...
Cantik...

eima said...

nyesal pi sarawak ari tu akak tak borong byk2 hahaha

Nurzakiah Hanum said...

cantiknyaaaaaaaaaaaaa

Tasha Aqisha said...

ni songket sarawak kan.. dah beli hari tu.. tapi belum jadikan baju lagi...

Diana Rashid said...

kain ni memang untuk dipadan kan dengan kain kosong yui..memang cantik..

azizah green line said...

cantiklah yuiii

Eintan Nurfuzie said...

cntik... tp akk jrg bbju kurg sbb kje yg gns

safurara said...

huaaaaaaaaaaa bila nak beli ni, sbb tgh pk, sape lah nk jahit ni.

Jie Susanos said...

Mcm tu songket prada ea..

nor azman said...

Cantikk

Siti Nurzafirah said...

okey.. tau dah.. hehehe

no wonder my mom always said my friend's blog...

nur anis said...

cantik.. saya tengok adik ipar saya buat blouse.. cantik sangat..

Mardiah Diana said...

Cantiknya dik yui...

zai zamree said...

cantik2

Azhafizah Md Nor said...

cantiknya songket

zulhilmitempoyak said...

nice warna dia pon kan yui

Cik Ash said...

Cantik2 yui ada lg tak hihihi...

serinian said...

mmg trend batik ni...
kalo pandai design mmg kene dgn gaya

hamizah che mat said...

jemput singgah:)
JOM FOLLOW SAYA

Pha Is said...

pergh, songket.. kelas gitu...

nik ros said...

semua cantik2

yanie yusuf said...

cantik lah kain nya..

Salam Blogwalking: www.yanieyusuf.com

Siti Yang Menaip said...

wow bersongket la pulak yeee hehehe..

anamizu said...

ladies pakat dok menggila songket ni la skang hehe

Kira Sakura said...

cantik batik ni. patut la akak tengok ramai yang buat kain atau buat baju je kain ni. memang jual 2 meter je ek.

Siti Nurzafirah said...

mak eii.. cantik...!

aiman mania said...

cantik gilaaaaa...nampak elegan.. ^^

hamizah che mat said...

cantik.
JOM FOLLOW SAYA

Mrs Velentine said...

cantiknya yui

aiman mania said...

bila nak hapdet baru..waiting for the next entry!

aiman mania said...

nushaaa.....baikilah kotak chatbox awk tuh........ta jadi ...huuhuuuhuuuh...

p/s:nak klik nuff,nuff plak tido ..kalau ada iklan kat nuff sy,klik lah ye..hhehehehehe

Khai♥Rin : anies said...

cantik2 belaka

Emy Effendi said...

lawaaa gileee!!
dari haritu nak.. tp whatsapp yui lg T_T