tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, January 11, 2016

Air RM 5 terbaik di Klebang, Ipoh

Dah merata pelusuk ceruk air RM 5 ada. Tinggal sedap tak sedap aje lagi. Nak tahu sedap ke tak, haruslah kita cuba. Bila ok, haruslah kita review! Biar orang lain turut sama rasa. Heeeee.


Sekarang aku nak cerita pasal air RM 5 yang terbaik area Klebang, Ipoh. Bagi aku setakat ini tak menghampakan. Takdelah indah khabar dari rupa.



Hazelnut Coffea & Kiwi 


Memang kaw likau habaq hangpa! Memang aku sarankan kalau ada antara kome yang lalu sana. Kalau nak ke Aeon Klebang, Ipoh memang tak jauh. Lepas jumpa kedai Din Bukit, sederet itu aje kedainya. Buka tepi jalan besar.


Sesekali minum takpe, jangan selalu. Kurangkan manis dalam minuman, tambahkan manis dalam senyuman. Gituuuu. Hihi.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

Kak Nieyl said...

wah!best sedap tu..sampai tak menghampakan...

ujie othman said...

Besar saiz..tak abis akak minum sorang nih. :)

Rizziela said...

Memang pun..yg jual ramai.. kesedapannya tu yg peting

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya tgk

zazanizam said...

adoii yui, cuaca tgah pnas skrg ni tergugat pulak tgok air tu..

Farahain ZFA said...

uish , kalau datang ipoh nak kena beli ni.hehehe..

miss eimanhikmah said...

alamak semalam dh lalu aeon klebang tu..tp tak nampak pulak kedai ni...wuwuwuwuw

tiga lalat said...

ingtkn pantai klebang melaka, ipoh rupenye., hehe wak tetipu ., kihkih, tp model pegang ari Hazelnut Coffea & Kiwi tu lawo jeeer., ;p

Siti Rohaida Yusof said...

habis ke tu minum sorang

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

Da cuba. Puas hati sebab besar! hihihi =)

♥ Momma Zulaikha ♥ said...

Wah..! Berbaloi betol..air RM5 bekas dier hambek nok..besar gedabak.. =D sorang minom tak habis niy, kena simpan dalam peti ais..heeee.. =D

wahida said...

amboiiii sedapnya...
aku ingat Klebang ada kat Melaka je...rupanya Ipoh pun ada Klebang ye...

Athirah Diyana said...

oi besaq nya gelassss!!!!

cik hani said...

huissshh..memang sedap ni..
Tapi kami tengok dah takut nak minum selalu..stok2 potong kaki ni sebab minuman manis.

Eintan Nurfuzie said...

tapi akak ttp sukan kopi king.. x terlawan yg lain

naniey lurviey said...

sedapnye yang hazelnut tu...

Azhafizah Md Nor said...

flavaour green tea tak pernah miss beli walau kat mana ada kopi camni. dan suka beli yang cup besar camni :)