tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, January 08, 2016

Cerita blogger Emas Putih vs Fizo Mawar Kitchen

Mula-mula taknaklah ulas or cerita kat blog ini tapi bila membabitkan blogger, sedikit sebanyak tempias kena kat hakak juga. Hahahaha.


Jujur hakak tak tau kewujudan restoran fizomawar ke apa namanya tu. Sampai antara blogger famous, Emas Putih atau dikenali Uzu buat review pengalamannya di sana.




Aku baca entry berkenaan dan aku juga bersetuju kalau berada di situasinya. Terutama bab menu yang letak nama pelik-pelik ( haruslah biar orang yang nak rasa itu faham ). Kalau pekerja ramai dan sanggup melayan satu persatu pertanyaan pelanggan, takpe juga.


Okay okay,
Lepas deme tau pasal blogger review, deme minta maaf. Tapi kan tapi bila aku baca ayat minta maaf tu macam tak berapa nak ikhlas. Korang boleh baca sendiri & tafsirkan sendiri. Ada nada berbunyi seperti taknak mengaku kesilapan.




Secara ringkas,
Orang yang berjaya akan menerima segala kritikan untuk penambahbaikan. Orang bukan hentam tapi bagitahu kenyataan betul. Takkan benda bohong tapi nak juga jadikan benar. Itu dah kira menipu kan?


Uzu, Yui tetap sokong anda!
Apa pun, good luck lah Fizo!





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

betul tue utk maju ke hadapan kena harungi semua

Nor Adzwaty Rokkafella said...

akak setuju sgt dgn yui...ye la akak pn blogger jgk walaupun followers takat suam2 kuku...tp still terasa...xpelah, anggap je ni cabaran dalam dunia blogging dan retis tu patutnya amik +ve la kan...

Chot said...

Caiyok uzu! Haha. kalau x uzu tu tulis kt blog dia. Mungkin setahun lg baru org tau dia buka kedai. Bila dh viral. kan ke bagus? Ptt amek la kesempatan kan?
Tukat -ve kpd +ve. Btl x.

eima said...

fizo dok komen org tak pe bila mai tang die ... hmmm sentap memanjang ... mcm la org suka sgt dengan depa ber2 tu

PeRdU cINta said...

moga semuanya baik baik sahaja selepas ini..amin...

Pha Is said...

panas betol cerita nih.. hahaha

aRz MoHa said...

tak baca pun pasal kes ni...heheh...apapun ianya terpulang pada diri masing-masing bagaimana nak interpretasikan perkara ini...

Jie Susanos said...

kalau jadi blogger nk tulis yang baik2 saja xbest jgak kan..

Dunia Zumal said...

Payah kerjasama dengan orang glamour nie, nak rasa dia ja betul dan tak boleh kritik.