tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, January 01, 2016

Entry pertama di tahun 2016

Tengah senang lenang bercuti macam che'? Kita serupa. Hehehehe.


Cuti 3 hari lagi. Isnin nanti macam biasa, mood lemau akan ada. Dasar pemalas!


Secara tak langsung, ini entry pertama di tahun 2016.
Mengharapkan apa yang diimpi akan tercapai walau kadang ia hanya angan semata-mata.


Selamat Tahun Baru 2016 semua.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

PeRdU cINta said...

in sha Allah..amin..selamat tahun baru Yui...

Eintan Nurfuzie said...

cuti2.. thun 2016 semestinya akan ada dugaan pahit dan manis yg dtg

CikSiti said...

berangan kan percuma.happy new year yui!

Cik Itah said...

selamat tahun baru 2016. miss u haha lama tak blogwalking. masih ingat sy tidak? haha

Khalid Kyle said...

Selamat Tahun Baru, moga tahun ini lebih baik dari tahun2 sebelumnya ^__^

Jom Terjah: Fesyen dan Gaya Popular Lelaki Masa kini yang Simple lagi Murah! :)

azizah green line said...

selamat tahun baru yui

Nurul Baidurah said...

happy new year Yui...

anamizu said...

hepy new year Yui! moga tahun ni yg manis2 aje utk kita bersama hehe
isnin nti mcm biasa. konfem lemau hehe

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik Yui...selamat tahun baru juga...pertama di angan-angankan lama² jadi kenyataan...hihi

Cik Itah said...

selamat tahun baru 2016 yui :)

Dunia Zumal said...

Selamat tahun baru 2016 Yui...

aRz MoHa said...

Selamat tahun baru yui